@user237250746
- 2006
- Weinsberg Komet
- 2000
Juni 2026
Redelijke camperplek. Er is weinig ruimte om je camper heen. Naast elkaar op een halve meter. Er is vrijwel geen schaduw. Stroom wordt apart betaald. kost 1 euro per kwh. Voor douche en wc wordt 3 euro p p gerekend. Alles bij elkaar dus ongeveer 25 euro.
Mei 2026
De camping heeft inmiddels een loosplaats en een plek om de cassette te legen. Ook kan je in de bar brood kopen. Zeer ruime plaatsen.
Wat een geweldige plek! 18 km van Nantes op de fiets. Nieuw fietspad! Zeer rustig stonden we hier met 10 campers
Wat een geweldige plek. Wat een lieve gastheer en vrouw. Ze hebben ons geholpen met een kapotte fiets. Ons gehaald en gebracht, prima tips gegeven! In 1 woord geweldig! Het uitzicht is fantastisch. Je mag gebruik maken van het terras en het zwembad. Zoveel gastvrijheid helemaal top!
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Wat een prachtige plek. alle voorgaande revieuws zijn helemaal waar! Keurig onderhouden plek met hele vriendelijke eigenaren. Als je 's avonds een stukje gaat wandelen kom je een of meerdere herten tegen. Prachtig fietspad om het meer heen. Een echte aanrader deze plek! Henrike
2022
Wat een oase van rust! En wat een vriendelijke mensen. We werden goed geholpen toen we een probleem met de accu hadden door de vader van Katja die een garage heeft. De omgeving is prachtig. Goed te fietsen met een E bike. Een dikke 10.
Geweldige camperplaats. Bij de abdij kan je wat eten en drinken. Er is ook gratis WiFi bij de abdij.