@user237538093
- Hymer TB698 Integraal
- 2015
- Integraal
Sitecode: 20976
Prachtige plek boven op een klif met uitzicht op de Lagune. De weg er naar toe is prima . Je mag er overnachten maar er zijn geen voorzieningen, de kosten voor overnachten zijn 30 dirham.
Een voor Marokko prima camping goed verzorgd. Fijne warme douches en aan zee en je loopt zo het dorp binnen.
Een erg mooie camperplaats met ruime plaatsen en weids uitzicht. In het midden een mooi veldje met picknickbanken. Super schoon sanitair en lekkere douches met warm water. We komen zeker nog een keer terug . Liesbeth
mooie camperplaats jammer dat hij onder de bomen ligt, zodat je geen tv ontvangst hebt. Leuke plaats de kerk is zeker een bezoek waard.
mooie locatie met voorzieningen.
plaats is erg oneffen ligt vlak naast de weg van de vuilnis stort. Niet ons ding .
De service is ideaal. De wasmachines wat aan de dure kant . Een groot wasmachine 14 kg €8.50 een klein wasmachine 8 kg € 5,50 30 minuten drogen € 4,00 .
Sitecode: 19404
de nieuwe coordinate zijn N.43.8862046 O 4.1912715 en zoals eerder geschreven aan de Rue du Cres in de zelfde plaats
Klein schalige camperplaats het sanitair is in aanbouw en bijna klaar en ziet er prachtig uit. Ideaal om te fietsen naar Elche 8 km. Corrina en Jeroen zijn perfecte gastvrouw en gastheer niets is hen teveel. Met het WK de boel versieren en gezamenlijk voetbal kijken onder het genot van een drankje en een hapje. Ze heeft mij zelfs naar het vliegveld gebracht en een paar dagen later ook weer opgehaald. Wiebe en Liesbeth van der Spoel 👍
de coördinaten kloppen niet helemaal deze zijn N 51.2743127 E 8.857428
De prijs van 450 Noorse kronen is te duur voor deze plaats. De faciliteiten zijn erg onhygiënisch en in slechte staat. Slechte wifi.
Prima camperplaats met toilet en doucheruimte. Tevens ruimte om af te wassen en stroom. Betalen bij de bakker. € 10,00
Dit is echt geen camperplaats er kan hooguit 1 camper staan als je geluk hebt . Het is eerder een service plaats .
Inderdaad erg smalle plaatsen wel enkele lange plaatsen voor lange campers. Er staat een bord maximaal 24 uur.
mooi nieuwe camperplaats voor 7 campers met een prachtig uitzicht. Liesbeth van der Spoel
Kosten € 8;00 voor 24 uur. Wij waren hier in november 2021 het water om je toilet schoon te spoelen werkte niet. Ook de wifi was uitgeschakeld ondanks dat er staat free wifi
Een erg mooie camperplaats. Met ruime plaatsen en schoon sanitair. Bij de ijsboerderij zijn speeltoestellen voor kinderen. Tevens ook lekkere koffie met appeltaart. Zeer zeker een aanrader. Borculo op loopafstand zeker een bezoek waard.
Alle voorzieningen water, lozen vuilwater en lozen toilet. Geen vuilnisbakken. Achter een boerenbedrijf aan de rand van het dorpje. Ondergrond gras en zand.
Is geen camperplaats meer alleen een plaats voor voorzieningen als je de borden volgt.
Mooie camperplaats alle voorzieningen aanwezig. Met de tram die achter de Aldi stopt kun je naar de binnenstad van Murcia. Kosten € 1,40. Mooi kathedraal en vergeet niet het grand casino van Murcia te bezoeken.
Sitecode: 19995
Camping is weer open. Geen vragen meer over alcohol. Restaurant is open het eten is er goed. Leuke camping
Mooie verzorgde camperplaats en een mooi plaatsje om te bezoek
Prima beheerder die je gelijk alle informatie geeft over valencia. In de omgeving kun je mooi wandelen. Het enige jammeren dat er is dat er geen stroompunten zijn. En vooral in november toen wij er waren is dat toch lastig. Je kunt wel je telefoon en tablet opladen maar dat kon ook maar tot 16.30 uur ivm met de weinige zo'n uren.
van 21 tot 22 maart 2018 hier gestaan kosten €3.00 per 24 uur. je gaat met je kaartje naar de bewaker en betaalt. Wel jammer dat om 12 uur nachts de disco aan ging en dat tot 5 uur door ging en het was geen weekend maar woensdag nacht. Jammer want je loopt zo de stad in.