@user244405106
- 2022
- Huren
rustige camping. hadden kampeerplaats langs het kanaal. komen boten vlak langs. sanitair dames moet nog aangepast worden maar voor nu voldoet het. Carrefour en bakker op loopstand. lekker wandelen langs het water of in het plaatsje. poortje door naast receptie gebouw en je staat aan het water om met bv de hond te lopen. superaardige eigenaar. kan broodjes bestellen voor volgende ochtend. geen gebruik gemaakt van zwembad ed. prijs is ook nog leuk
kan via internet kort van tevoren reserveren als je dat wenst. indien bij aankomst rec dicht is zelf plaatsje zoeken. sommige plekken zonder electra. vanaf 17.00 jezelf aanmelden. Lidl op 10m lopen. Peronne centrum op loopafstand maar langs drukke weg. supervriendelijke eigenaar! sanitair genoeg als het niet vol staat. bar en mogelijkheid om iets te eten. wandelen/fietsen langs de Somme. weg hoor je wel maar niet hinderlijk. 2-5 juli’24
nette camping. deel is voor jaarplaatsen en een deel voor de tijdelijke gasten. 4 camperplaatsen. wij stonden op nr 3 naast de trekkershut. dicht bij sanitairgebouw. tijdens ons verblijf waren er voldoende toiletten en douches. als het veld vol staat…? netheid ligt ook aan de mensen zelf die er gebruik van maken! leuke bar/brasserie erbij. vriendelijk geholpen bij receptie. cp nrs 3 en 4 niet voor grote campers. moeilijk in-uitdraaien.9-12 jul’24
12-7/14-7-2023. 2 nachtjes op veld C. hebben van plaats kunnen veranderen ivm hond. mooie ruime plaats. lekkere warme douche, schone toiletten. geluid van de buurman is een lage toon die je op den duur niet meer hoort ( het is er wel maar je went eraan). een weg waar ze hard rijden is vervelender. kregen bij aankomst een mooi boek met routes. de broodjes zijn heerlijk en een gezellig café met heerlijke biertjes en wijn. supervriendelijk allemaal
super vriendelijke eigenaren. 1 nachtje doorgebracht met de camper. kregen het laatste plekje. sanitair goed en schoon. makkelijk lozen van grijs water en chemisch toilet. daar ook gelijk weer schoon water ingeslagen. op loopafstand van centrum met een gezellig restaurant ( Ludiek) en de AH. de grote weg achter de camping is een beetje jammer maar te doen! neem wel een doorgroei-kleed/mat mee. andere kleden mogen niet gebruikt worden.