@user246567270
Zeer goede camping. Restaurant aanwezig. Wel vrij duur
Verblijf van 17 op 18 Aug 23. Mooie en ruime parking met alle voorzieningen (ook wc en douche). Alles te betalen met betaalkaart CAMPING-CAR PARK. Gelegen op 2 Km van centrum. Ligt vlakbij McDonalds en BurgerKing. De nodige lawaaihinder van deze bedrijven en samentroepende jeugd tot ongeveer 01.00 hr. 2 supermarkten op wandelafstand.
Verblijf van 15 tot 17 Aug 23. Alles was naar wens voor een 2-sterren camping. Zeer ruime plaatsen. Alle sanitair open en proper tijdens ons verblijf. Wel zeer druk (volledig vol). Stroom, water, zwembad inbegrepen. Op 10 min wandelen centrum Amboise. Wij betaalden 46€. Wasmachine en droger aanwezig (2,5€/beurt). Ik zou zeker nog terug gaan.
2 dagen gestaan op 12 + 13 Aug 23 op plaats met zeezicht (camper 6,4m). 49€ Plaats is voldoende ruim en afgescheiden door haag. Directe toegang naar zee.Water aanwezig op standplaats. Sanitair proper en ruim. Wasmachine + droogkast aanwezig. Snackbar met beperkte kaart. Centrum op 10 min wandelen..
Geen wc of douche. Voor de rest al wat je nodig hebt is aanwezig. Centrum op loopafstand doch stelt niet veel voor. Deel van de nacht wakker gehouden door de Ferry. Veel wandelmogelijkheden.
134€ voor 4 nachten all in. Alles wat je nodig hebt (electro/water/lozen/sanitair) is aanwezig en proper. 10min wandelen van centrum met winkels en restaurants. Station RER 10min wandelen. Onbeperkt reizen met trein (RER), metro (M) en bus tussen camping en Centrum Parijs met dagticket (Pass Visit Paris). Je hebt dagticket zone 1 tot 4 nodig = 11,50€ per dag (0-24hr) / per persoon. Zeer goede uitvalsbasis om Parijs te bezoeken.
Alles wat nodig is aanwezig. Ideaal om van daaruit Amsterdam te bezoeken. 5min van metro.
Geen schaduw. Geen Wc en douche. Andere benodigdheden wel aanwezig. 15min te voet naar Chioggia. Geen last gehad van naastgelegen busremise. 6€ + enkele € voor water en stroom afhankelijk van uw verbruik.
Sitecode: 20210
Alles wat je nodig hebt is aanwezig doch sterk verouderd Weinig plaatsen in schaduw. Wij betaalden 36€/nacht all in.
OK voor 1 nacht. Water/Electriciteit/Lozen aanwezig. Geen WC/Douche. 25€.
Verblijf van 22 op 23/7/2022. Vrij onverzorgd. Slechts 2 andere campers aanwezig. Dus plaats in overvloed. Electriciteit, waterinname, losplaats vuil water en wc zij ok. Geen toiletten. Op100m cafetaria waar je simpel kunt eten en goedkoop. 45€ met wijn en bier voor 2 personen. Niets in de buurt om te bezoeken. Goed als stopplaats om te overnachten.
Geen voorzieningen. Stuk kiezel in uithoek van gemeentelijke parkeerplaats Vlakbij centrum. Centrum stelt niets voor. Er is wel een wassalon. 4€ voor machine. Heerlijk pizza restaurant op loopafstand. Wij wilden daar omstreeks 18hr parkeren. Buurtbewoner adviseerde ons om te parkeren op de gratis parking voor de camperlocatie en pas na 19hr de camperlocatie op te rijden. Dan betaal je niets. 1 nacht verbleven. Zeer rustig.
Dicht bij centrum. Geen voorzieningen. Betreft parking waar ook personenauto’s parkeren. Gratis. Overvol. 50cm tussen de voertuigen. Goed voor 1 nacht na restaurantbezoek in Cortina. Wij verbleven hier van 26 op 27 juli 2022