@user248909909
Sitecode: 42050
Fantastische plek in een oude hoogstamboomgaard op een mooie grasmat. Bijzonder aardige mensen. Sanitair is prachtig en schoon! Omgeving: pal achter de dijk en geweldig mooi om te wandelen en fietsen! Een aanrader! Jammer dat er geen restaurant en terras meer is, we hebben hier in voorgaande jaren meerdere keren heerlijke spareribs gegeten😋😋😋😋 Dit was onze 3e keer hier en we komen bij leven en welzijn zeker terug. HJ en Wil
Fantastische plek, prachtig en superschoon sanitair en een mooie groene grasmat. Bijzonder aardige eigenaren. Vlakbij mooie dorpen met veel leuke horeca en fantastisch fiets- en wandelgebied
Fantastische plek aan de rand van de stad. Heerlijk rustig, fantastisch uitzicht. Hartelijk ontvangst met koffie en iedere dag een krant! Bijzonder aardige gastheer en gastvrouw. Een week gestaan en genoten, een aanrader! HJ en Wil
13/4: heel erg drassig veld in een open vlakte. De uitspanning is oke, maar bij minder weer moet je hier niet zijn. Wij hebben gekeken en zijn meteen weer weggegaan. Helaas al betaald. Tip: ga hier eerst kijken voordat je reserveert, anders ben je je geld kwijt. Wat ons betreft is de camping bepaald geen aanrader, de horeca was gesloten maar zag er prima uit.