@user254960746
- 2023
Keurig nette, ruime camperplaats met 4 wc's en 4 douches en 2 afwasplaatsen. Naast je camperplaats allemaal een stukje gras en een centrale picknickplaats. prima plek om vanuit hier Den Bosch te verkennen op de fiets.
Hier op 20 en 21 mei gestaan. Campers staan op erg mooie plekken vooraan bij het water met uitzicht op de Grote Beltbrug. Best ver lopen naar één van de toiletgebouwen maar die zijn wel prima. Mooi terrein.
Op 20 mei op doorreis hier gestaan. Prima voor een overnachting met basic voorzieningen. Vriendelijke eigenares en terrein nu nog niet klaar voor de zomer.
Mooie, rustige camping met schoon en verwarmd sanitair en afwasplaatsen. Alles faciliteiten voor campers aanwezig. Ruime plaatsen op gras met gezellig scharrelende kippen en een vijver. Achter de camping een wijngaard en vooraan meerdere dieren en een ooievaarsnest. Vriendelijke, behulpzame eigenaren, die de boel goed voor elkaar hebben. De hele maand april hier verbleven.
Keurig nette camping met mooi, schoon en verwarmd sanitair. Op loop/fiets-afstand van strand en plaatsje L'Estartit. Op 22 februari hier aangekomen en toen één van ons ons twee weken later ziek werd en uiteindelijk zelfs in ziekenhuis belandde, hebben de mensen bij de receptie echt super goed geholpen met afspraak maken huisarts, taxi regelen en bovendien erg meegeleefd.
Heel fijne en rustige camping. Bij zwembad (wat in de winter gesloten is) staan veel groenhouten huisjes, dus achterop de camping vinden wij de mooiste plaatsen. Daar ook tweede, heel schoon toiletgebouw met wc's, ruime douches, afwasplaatsen, wasmachines en droger. Maar het mooiste is de omgeving. Fijn om te fietsen via nieuw fietspad door bos naar vuurtoren en Roche en de zee, met, nu op 2 februari, stille strandjes omgeven door rotsen.
Zijn het echt niet eens met onderstaande beoordelingen. Laat je niet weerhouden door toegangsweg, want het is een mooie camping met veel groen en super net toiletgebouw. Gibraltar via fietspad goed te bereiken en aan overkant van de weg het strand en de zee, met mooi uitzicht op de rots van Gibraltar.