@user262458959
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Op dit moment erg rustig maar een paar campers, zal wel aan het weer liggen met de harde wind en vaak regen Havenmeester erg vriendelijk en in voor een praatje
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer rustige plek met een goed restaurant prima fietsen in de omgeving kippen en eenden maar helaas ook woelratjes
Heerlijke plek om als camperaar te staan rust, schoon toiletgebouw, mooie ruime plaatsen, eendjes zwaluwen en kikkers en alle andere vogels die langs komen kippen mooie uitvalsbasis om te fietsen leuke omgeving. supermarkt en snackbar op loopafstand goede WiFi prettige eigenaar met veel vertrouwen in zijn gasten. komen zeker nog eens terug.
2023
Fantastische rustige locatie. Vriendelijke eigenaresse. Leuk bij de koeien en de kalfjes kijken. Ook het melken is mooi te zien. verder rust rust en rust. Heerlijk
Heerlijke plek, en wakker worden als de vele vogels al lang wakker zijn. Leuk dat ze meedoen met langs Boerenerven. Hierdoor zijn we op een andere camperplaats terecht gekomen die niet in Campercontact staat. Jammer dat er gereserveerd kan worden