@user274075568
Lid van Campercontact sinds 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Voor de 3de keer op de camping geweest. Wij hebben dit keer vanaf de camping veel gefietst in de omgeving via knooppunt routes. Rondje het meer is leuk. Ook zijn wij naar Oldenburg geweest met het openbaar vervoer. Bus stopt vlakbij de camping en je betaald slechts 1 euro enkelereis. Je stapt na +/_ 30 minuten uit in het centrum. Ideaal. Ons bevalt de camping prima. Voor ons een startplek voor vakantie naar het Noorden. Komen zeker terug.
Juli 2026
2 nachten op deze camping doorgebracht. We kregen een goede camperplek toegewezen. Wij stonden echter aan het einde van de camping. Genoeg schaduw. Echter in de avond was daar ook de verzamelplaats van de jeugd. En dan weet je het wel. Natuurlijk het is vakantie maar het ontbreekt aan toezicht. Dus tot diep in de nacht schreeuwende jeugd. Helaas
Sitecode: 195693
Ja hoe ga ik dit beoordelen. Gebeld met de camping voor een camperplaats. Dat reserveren kon niet telefonisch. Geprobeerd online te reserveren maar betaling lukte niet. Kreeg toch een het laatse plekje. Aangekomen moest ik aangeven hoe lang ik zou blijven en gelijk betalen. Plekken waren niet vlak, weinig beschutting en de eigenaar was erg dwingend , tegen het onbeschofte aan. 4 nachten 124 euro!!! Wij zijn maar naar een andere camping gegaan!
Juni 2026
ondanks alle lovende review toch iets minder veel geluid van opstijgende en vliegtuigen die landen. Rondom de camping veel blaffende honden. Er was veel geluid rond de camping. Verder mooie camping, goed sanitair. En ik moet toch steeds wennen om WC papier mee te nemen . Wij kwamen er achter dat wij in 2018 ook op deze camping zijn geweest. 🤣🤣
Tja. Integestelling tot andere review ben ik niet positief. Na 1 nacht vertrokken. Geen warm water om af te wassen. Ziet er heel erg vervallen uit. Onderhoud?Moet met spoed gerenoveerd worden. Ik schrok toen ik bij de doucheruimtes kwam. Dat ziet eruit als een strafkamp. Jammer. De locatie is perfect. De gemeente moet zich schamen. Doe er iets aan en je hebt alleen maar tevreden klanten. Maar je de mensen komen toch wel.
Tja. Wat valt er van deze camping te zeggen. Krappe plaatsen, alles is verouderd, heeft nodig onderhoud nodig. Armoedige camping. En duur. 1 nacht , 2pers , camper en elektriciteit 31 euro. Bij aankomst was het hek gesloten en dat heeft veel moeite gekost om het open te krijgen. De dame bij de receptie was oké alleen ik kreeg de indruk dat het allemaal wat teveel was. Jammer. Als zij willen investeren naar de huidige normen wordt de camping oké
wij hebben hier 4 nachten gestaan. De camping heeft een is het middelpunt voor de bewoners in de omgeving. Er is een prima supermarkt waar de bewoners van het gebied hun boodschappen doen. Er is een prima restaurant en bar die een sociale functie heeft. Het is er gezellig druk. Je kunt er prima eten en het personeel is zeer vriendelijk. In het weekend komen veel Spaanse families naar de camping. Dat maakt het erg gezellig. Tip: bestel de Paella
Mei 2026
wij zijn 4 dagen op deze camping geweest op doorreis naar Spanje. Diverse fietstochten gemaakt. Naar Peyre, Millau en naar de Boulanger vlak de buurt. De camping eigenaresse heel aardig en niets is haar teveel. Wij gaan daar zeker terugkomen. Theo Hoekstra