@user275178524
- 2020
- Dethleffs Globetrotter XLi 7850-2 EB
- 2018
- Integraal
Eenvoudig maar heeft alles behalve de WiFi is waardeloos!! verder een niet fris terrein,wij komen niet terug,je staat veelste dicht bij elkaar!! 16 plekken bizar x 9,- nog geen 2 mtr tussenruimte.
Mooie stille plek,winkel met eerste levensbehoeften,glasblazerij was geweldig niet open maar mochten binnenkomen!Mooie vaas gekocht,prachtig middeleeuws dorp prachtig met museum wat open is. Aanrader deze mag je niet missen,nu is alles dicht maar de moeite waard!50 mtr is wat hobbels maar je kan het prima doen met grote camper,water doet het niet ivm winter denk ik,wij komen zeker terug bedankt! Prima satelliet op plek bij leegplek.
Alles aanwezig zelfs stroom bedankt gemeente!! top plek,rustig,supermarkt en wasmachine. Mooi gewandeld aanrader!
Super aardige man Rolf ,goede plek prachtig uitzicht! Er is een keuken,wasmachine en WiFi voor 250 nok geen 150. Alles inclusief,mooi gewandeld,winkel 5,1 km super relaxed hier,boten varen voorbij… wij komen zeker terug!
fijn plek, cassette legen kan in een put met spijlen bij het witte hokje voor de voetbal. spoelen met een emmer uit het riviertje.
Heerlijke plek,gefietst langs het canal naar zee 20 km, langs de Camarc geweldig mooi weer! wij hadden geen elektriciteit nodig,water aanwezig bleven 2 nachten,prachtige sunset en sterrenhemel!! Super lieve hond die gezellig de wacht hield vd Camper. Aanrader,bedankt.
Sitecode: 20676
Mooie plek,maar vreselijk herrie,auto’s die toeteren,basmuziek schreeuwen en dat voor 15,-NOOIT MEER!!!! Schande dat je dit doet als haven!!!
prima plek, aan de overkant van de Dam een prima restaurant. zie foto
Superschoon!! ook toilet voor jezelf en een winkel met camper spullen,aardige man!! Aanrader!
Mooie plek,wel de hele nacht blaffende/joelende honden wat normaal is in spanje! Er is water bij de picknick tafel je hebt wel een diefje nodig van Gardena bijv,verder relaxed hier,je kan nog de gierenkolonie bezoeken. Terrein opgeruimd was vreselijk al dat afval zo jammer!
Geweldige plek aan het strand,stonden hier met10 campers alle maten. gescheiden afval,prachtig sunset,aanrader. Restaurant is dicht,dorp op 3 km afstand,blijven 2 nachten lekker stil,ruisen van de zee na een nacht bij de Taag welverdiende rust.
Flamingo’s wauw,zeer goede vibe strak fietsen en naar Restaurant,water beschikbaar en afval,toilet niet gezien. Prachtig dikke aanrader!!
we konden er niet staan omdat we te hoog waren 3,25. Als er gesnoeid is waarschijnlijk wel.
Prima plek,weg is rustig en geweldig uitzicht! Eigenaar kwam gelijk,50 kr zonder iets,je kan er douchen,toilet,ochtend/avond eten,stonden met 2 Denen super aardig. prima voor 1 nacht voor ons.
Om water te laden wel een verloop nippel nodig. Electra was afgesloten. Viking boten te bewonderen.
Mooie plek,alleen met 8.70 mtr lukt het vooraan waar je eigenlijk niet mag staan,veel locale lui die zich ergeren! De plek is adembenemend maar erg druk met campers,s,avonds laat vissers die uitgebreid kletsen,late campers die nog aankomen waardoor het bijna vol staat en locals niet terecht kunnen in de ochtend ,al met al mooie spot maar voor ons te klein tot 7 mtr perfect. Bruinvissen en zeehond gezien prachtig!