@user286909001
Juli 2026
Camping oogt wat rommelig. Plekken zijn redelijk ruim. Sanitair in soort portacabines maar wel netjes. Leuk restaurantje op de camping. Je loopt zo het bos in met de hond.
Rustig gelegen en toch op loopafstand strand. Aardig personeel aan de receptie. Spreken Engels en Duits. Sanitair keurig netjes. Enige minpunt is dat er maar 1 warm water kraan is voor de afwas.
Super nette camping. Alles op orde en keurig schoon. Daardoor beetje sfeerloos. Maar waar voor geld. Je loopt zo door het bos naar het strand.
Wij houden van dit type ‘rauwe’ omgeving. Ja de plekken zijn krap. Toilet en douche niet gebruiken. Geen papier, nogal vies. Electra aanwezig. Maar de locatie is echt top. Vlakbij museum van Solidariteit. Leuke foodcourt op loopafstand. Oude centrum prima te lopen. Tip: volg de rivier en je loopt door de oude haven zo het gebied met nieuwe appartementengebouwen in en zo door naar de oude stad.
Fijne camperplek, gerund door enthousiaste camperaars. Dus weten wat een camperaar zoekt. Lekker rustige omgeving en je kan veel dingen in de buurt verkennen (fiets en wandelend). waaronder het voormalige eiland Schokland