@user287723202
- 2022
Camping is onlangs overgenomen door enthousiaste jong stel. Zeer warm welkom. Prachtig gelegen op 650 meter hoogte in Pyreneeën, 360 graden uitzicht. Mooi ruime plaatsen. Sanitair is prima, warme douches. Heerlijk zwembad. Broodjesservice in de ochtend. Wij vinden deze camping beslist een aanrader en zullen hem zeker vaker aandoen.
Een camping met grote plaatsen , midden in een prachtige natuur en heel rustig gelegen Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig en prima voor 1 of 2 nachten. Deze camping zou makkelijk kunnen groeien tot een vijfsterren camping als een aantal zaken zouden worden toegevoegd/opgelost. Wij betaalden 29,50 per nacht. Een vrij stevige prijs vinden wij. Later zagen wij dat voor stroom 6!!! euro per dag wordt gerekend. Geen Wifi, sanitair moet gerepareerd
Heerlijke overnachting gehad. Lekker rustig en sanitair brandschoon. Werd op zondagochtend weer uitgebreid gepoetst.
Prima CP voor camperaars die geen voorzieningen nodig hebben. Er is GEEN gratis stroom zoals iemand schrijft. Er zijn stroom palen, maar die werken niet. Deze zijn alleen beschikbaar voor marktkooplui die er op dinsdag en zondag staan.
Wat een fantastisch plekje!! De weg er naartoe is prachtig en ook de CP heeft alles wat je nodig hebt. Mooi schoon dorpje met prachtige vergezichten. Wij stonden voor het gemeentehuis om te betalen, maar dat is in het weekend dicht. Er was ook geen brievenbus om het geld in te doen. Een QR code bij de camperplaats om te betalen misschien?? Wij komen zeker terug als we in de buurt zijn
Je kunt hier douchen, je kunt naar het toilet, je kunt afwassen, maar het is verouderd en aan renovatie toe. Je krijgt een prachtig ruime plek in een groene oase van rust. Twee prachtige baaien met goudgele stranden en een leuk plaatsje Stoupa. Een prachtige fietsroute langs de kust naar Agios Nicolaos. Een vriendelijke campingbaas die je helpt waar nodig. Met een kleine renovatie zou je hier een geweldige vijfsterren camping van kunnen maken.
Voor derde keer hier en voortijdig vertrokken. Stonden op nieuw mooi aangelegd terrein, maar voelde niet bij camping horen. Ligt voor slagboom en moet door poortje langs loosplek de camping oplopen. Sanitairgebouw is mooi gerenoveerd, maar slecht bijgehouden. 1 damesdouche verstopt. Tot enkels in vies water stappen. Wc lijkt schoon tot je de bril optilt. Alles onder poep en urine. Zonde. Beheerders zijn echt super aardig.
Prima CP met typisch Griekse uitstraling. Zeer vriendelijke eigenaar die alles voor gasten over heeft. Stroom, goed warme douches. Sanitair basic, maar functioneel en zeker wel schoon. In de ochtend vers brood. Klein winkeltje aanwezig. Ook opa(90) en oma (86) leven hier. Heerlijk rustig geslapen. Wij waren hier voor de tweede keer en komen zeker terug! €15 inclusief stroom zeker waard.
Sitecode: 19179
Het is een camping waar je, als je vooraan kunt staan, een prachtig uitzicht hebt over de vallei. Vriendelijke eigenaren. Voornaamste inkomen is hier de olijfolie. Minpuntjes: toiletgebouw beneden heeft geen ophanghaakjes voor handdoek en kleding. Gemengde douches dus buiten omkleden is geen optie. Zwembad was wel gevuld en open, maar ongelooflijk smerig. Niet meer bijgehouden. Groen van de algen en wormen op de bodem. Beter sluiten in de winter.
Zeer vriendelijke eigenaar, en voor 13 euro (inclusief stroom) prima voor een heerlijk rustige overnachting. Alles wat je nodig hebt is er. Maar om nu vijf of vier sterren te geven vind ik niet eerlijk naar al die camperplaatsen en campings waar alles je tegemoet blinkt, alles goed werkt en de plaatsen en verzorgd uitziet. Wij zouden voor een overnachting zeker hier terug komen.
In 1 woord: perfect!!!!
camperplaats gesloten. Ik denk dat er een of andere festiviteit gehouden ging worden. wij vonden het niet erg om door te rijden want de stanklucht was niet te harden. Vreselijk. Daar wil je nog geen uur staan, want de lucht dringt in heel je camper door.
Superfijn plekje. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prima wifi. Stroom, water, wc voor 15 euro p.n. camper en twee personen. Geen douche en geen mogelijkheid toilet te legen. Heerlijk rustig en donker 's nachts. In de ochtend lekker verse broodjes bij bakkerij in supermarkt om de hoek gehaald. Vlakbij prachtig natuurgebied Klein Zwitserland gelegen voor mooi wandelingen, waterval, kloof, rotsformaties Bastei.
Heel fijne en rustige overnachtingsplek. Stroom 50 cent per KW. Douche munten 1 euro kopen bij beheerder. Heerlijk warm water en volop tijd om goed te douchen. Kleine verbeter tips: luchtrooster douche schoonmaken. Met kleine borstel en bleekmiddel schimmel uit douchehoeken halen. Pedaalemmer the wegzetten. Dan zeker vijf sterren voor deze CP. Gemeente bedankt voor deze fijne voorziening.
Mooi gelegen in een dal. Zeer vriendelijke ontvangst. Keurig sanitair. Prijs 250 voor camper + 90 voor 2 personen +50 voor stroom is 390 kronen. Als je wil douchen moet je voor 10 kronen een munt kopen. Stevig aan de prijs, maar normaal voor deze regio.
Wat een heerlijk plekje. Plaats met stroom 280 kronen. Het sanitair is misschien niet het allernieuwste, maar functioneert prima. Heerlijk ruime en warme douches en toiletten. Het gebouwtje is lekker warm, dus niet bibberen als je staat af te drogen. Je kunt er afwassen met goed warm water, een handwasje doen of een wasmachine laten draaien (30 kronen) Droogrekje in gebouw laten staan en alles droog volgende ochtend. Wij zouden zeker terugkomen
Alles klopt zoals beschreven in vorige reviews. Zeer vriendelijke ontvangst. Grote ruimte waar je binnen kunt zitten lezen, tv kijken etc. Kunt er zelfs koken.Heerlijk warme douche. Alles brandschoon. Wij betaalden voor overnachting inclusief stroom en 2 douches 340 kronen. Geen mogelijkheid grijs en zwart water te lozen. Maar daar kun je onderweg sanistations voor vinden.
Heerlijk rustige CP. Picknick tafels aanwezig. Sanizuil voor kiezen zwart en grijs water. Gratis water innemen ( weet niet zeker of het drinkwater is) Afvalcontainers op veld ernaast. Supermarkt en bakker op 15 minuten lopen Alle voorzieningen gratis op een prima locatie. Hulde aan deze gemeente en gewoon vijf sterren voor deze gratis prachtige locatie
zuil werkt niet. Terrein niet toegankelijk
Dit is zo'n camperplaats waar gewoon alles klopt. Een pareltje!! We hebben veel bewondering voor het gezin dat de sprong van emigreren heeft durven maken en vervolgens dit hebben weten te realiseren. Chapeau. We komen zeker terug om te kijken hoe het jullie vergaat en te genieten van alles wat jullie te bieden hebben. Succes met alle verdere bouw- en verbouwplannen. Martin en Dilys.
prima CP om paar dagen te verblijven. Prijs) kwaliteit in verhouding. Op 1 mei stond het stampvol. Denk wel 50 campers en caravans. Dan is 1 herentoilet, 1 damestoilet en 2 douches in een gezamenlijke ruimte onvoldoende. Er werd wel volop gebroken in de naastgelegen ruimte. Wij denken dat er een nieuwe sanitair ruimte gerealiseerd wordt. Dat zou wel een enorme verbetering zijn.
Mooie camping. Keurig sanitair. Vriendelijke receptie Schitterend zwembad, gevuld, pomp draait, maar gaat niet open voor juni. Het is meer dan 25 graden! Anders waren we zeker langer gebleven. Fietsen valt tegen. Rond meer alleen grindpad vol geulen en geen zicht op meer. Echt niet fijn. Freila leuk stadje. Ligt leuke geocachroute, te combineren met adventure lab. Brengt je naar mooie locaties en uitzichtpunten. Prijzen inclusief stroom 18 - 21€
Met een klein beetje liefde en aandacht zou dit een top CP kunnen worden! Receptie maar paar uur bemand en daarna onbereikbaar. Veel campers konden alleen terrein op als een camperaar op het terrein de poortopende. Vuilnisbakken vies, veel losliggend vuil. Veel onkruid op plaatsen en in perken, geen warm water om af te wassen. Douches gevaarlijk. Heel heet. Slecht instelbaar. Kleine, makkelijk oplosbare zaken. Jammer
Op witte donderdag en Goede vrijdag afgeladen vol. Alle ruimte werd benut, zelfs op niet officiele plekken stonden mensen. Eerste Paasdag liep het helemaal leeg. Tweede paasdag is weer gewone werkdag. Sanitair werd wel dagelijks schoongemaakt, maar veel Spanjaarden nemen het niet zo nauw. De douches geven nauwelijks water. Koppen ontkalken!! In omkleedruimte staat water enkelhoog. Niemand dweilt!!! Dweilstokken zijn vies. Wifi wisselend. .
Misschien niet de meest luxueuze CP, maar de gastvrijheid van Gabriël en Isabella is zeker vijf sterren waard. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Rond Lorca zitten veel varkenshouders, dus af en toe komt er met de wind een luchtje mee, maar wij hebben er in de vier dagen dat wij er waren weinig last van gehad. Voor ons zeker een plaats om terug te komen.
Eigenlijk verdient deze cp vijf sterren. Alles werkt, keurig schoon, heel goede wifi, perfecte wasserette tegenover cp, lekker warme douche. Een ster minder vanwege vieze rioollucht die bij vlagen langs komt. Verbaast ons dat niemand daar over schrijft.
Wij hebben hier vijf fantastische dagen gehad. Dave en Marjolein zijn een geweldige gastheer en gastvrouw die alles in het werk stellen je het helemaal naar je zin te maken. Tel daarbij de heerlijke kookkunsten van chef kok Dave op, de rust, de zalige geur van de bloeiende sinaasappelbomen en het uitzicht en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Dit is voor ons een plek om terug te komen. Dus Houdoe en tot ziens.
Een heerlijk plekje met een fantastische gastheer. Toen wij aankwamen wilde hij ons zo goed helpen dat hij in een misstap zijn voet brak. Gaat nu even twee tot drie weken dicht om volledig te herstellen. Op het park zijn ook vakantiehuizen te huur. Op vrijdagavond komen de Spanjaarden daar het weekend inluiden op zijn Spaans met veel muziek en gelach. Maar om 12 uur is het stil. Maar woensdag t/m vrijdagmiddag hoorden we alleen de vogeltjes.

Heerlijk plekje onder de Kathedraal. Prima geslapen. Wij kwamen op vrijdagmiddag rond half vier aan. Hadden nog een mooi plekje. Daarna was het snel vol. Op zaterdagochtend werd het parkeerverbod voor personenauto's compleet genegeerd en parkeerden de Fransen massaal hun auto op de leeggekomen plaatsen. Maar als je geluk hebt een fijn plekje voor je camper
Prima voor overnachting. Helaas geen stroom. 28 november nog helemaal vol in de avond. Ligt naast grote parkeerplaats, dus tot zeven uur 's avonds en vanaf zeven uur in de ochtend veel lawaai van dichtslaande autoportieren.
De parkeerplaats is perfect. MAAR: de stroom is een grote ramp! De belofte is 1 euro voor vier uur stroom. Wij deden er 6 euro in en kregen helemaal niets!!! Gebeld met hulp nummer. Italiaans bandje. Dus ingesproken maar geen enkele reactie. Andere stroompaal gaf wel stroom. Eerst met 1 euro geprobeerd, toen wel vier uur stroom! Dus weer vijf euro gespendeerd en weer niets! Weer gebeld, weer geen reactie. SCHANDE. Beter op de gratis plaats!!
prima geregeld zo!!! Kunnen veel.landen voorbeeld aannemen. Ondergrondse afvalcontainers staan ernaast. Jammer dat er geen plekje was om camper even te parkeren voor kopje koffie
Staat dat hij geopend is, maar is gewoon gesloten!
let op, wegens renovatie gesloten tot eind februari 2025!!!!
Wat een pareltje is deze CP. Geasfalteerde plaatsen. Schone en ruime toilet en douche. Goed warm water ook bij afwas plaats. Goede WiFi. wasmachine en drooglijnen aanwezig ( niet op zondag was buiten hangen svp) Geen luifel uitdraaien, maar er is een heel leuke en ruime buitenzitplaats geregeld. Met leuke zitjes, eettafel, kacheltje . 10 euro p.n. en stroom naar verbruik. Als wij in deze buurt zijn komen we zeker terug! Hele jaar geopend.
Je vindt het leuk, kneuterig, of je vindt het helemaal niks. Het is inderdaad een camping die met liefde gerund wordt door twee oude lieve mensjes. Prima voor 1 nachtje, maar 25 euro is wel erg veel geld, zeker in november. Wij hebben nergens in heel Griekenland zoveel betaald, zelfs niet op de meest luxe camping met zwembad in Gythion betaalden we maar 23 euro.
Sitecode: 20198
Fantastisch, wat een luxe. Aan alles is gedacht. Zelfs een babyzitje in de doucheruimte zodat moeders zichzelf even kunnen afdrogen! En dat alles voor 25 euro p.n met Acsi. Ze blijven wat langer open omdat er toch of belangstelling is. In het hoogseizoen betaal je hier 32,50 all in als je met twee personen bent
Prima camping. Zelf een mooi ruim plekje zoeken onder de olijfbomen. Sanitair niet modern, maar schoon, ruim en heerlijk warm water. Ook voor afwas! Afvoer grijs water prima, via brede trechter en slang naar afvoerput. Hebben we vaker gezien. Zandstrand rechts 100 meter lopen en trapjes af. Links 500 meter naar Stoupa met baai en zandstrand en veel restaurantjes. Prachtige fietsroute langs kust naar Agios Nicholas. Open tot eind december!
Mooi ruime plaatsen aan een heerlijke baai met zandstrand. Heerlijk warme en ruime douches. Wasmachines 3 euro! Extra faciliteiten zoals diepvries, koelkast, zelfs ijsklontjes automaat! Eind oktober/begin november nog volop plaatsen. 500 meter verderop aan de overkant van de weg zit een minimarkt met bakkerij waar je heerlijk brood haalt. Wij vonden dit een fantastisch plekje en zouden niet aarzelen om terug te komen. Open tot eind november.
Werkelijk een schitterende camperplaats met fantastisch sanitair. Zelfs wasmachines en drogers zijn aanwezig. Penetrante geur van veebedrijf komt met vlagen aan. Veel erger vond ik de groep luidruchtige en overdreven lachend en gillende groep Duitsers op het dakterras. Is misschien maar toevallig dat die groep zich juist op hetzelfde moment hier bevond, maar anders plekje ver van het terras kiezen.
Sitecode: 19228
Heerlijke camping om, als je net voor de Peloponnesos staat , of er net vandaan komt, even een rustpauze te nemen. Goed en schoon sanitair, ruime plaatsen, wasmachines, zee aan de overkant en heerlijk rustig. Restaurant middelmatig. Hebben we 1 keer gegeten. Kleine kaart waarvan niet alles voorradig, hoog tempo dus binnen uur weer buiten. Geen gratis toetje. Maar als camping perfect.
Prima Griekse familiecamping. Keurig schoon, lieve mensen en alles aanwezig. Drukke weg is in de nacht stil. Heel mooi groot zwembad. Wel koud. Prima om even af te koelen, maar in wat langer in te zijn was het iets te koud. Zou met een paar verwarmings matten net iets warmer kunnen zijn. Dan zouden wij ook langer zijn gebleven.
prima gratis plek voor overnachting. Heerlijk rustig.. gratis water en stroom. Dank aan de gemeente die dit mogelijk maakt. stonden met vier campers en een stadsbus en kleine lorry. Er staat een invalidentoilet, maar ik beklaag de arme invalide die. hier gebruik van moet maken..Bah wat vies
Prachtige plek. Alles is al gezegd. De weg is in de nacht rustig. Wij zetten gewoon blue noise aan op telefoon. Drukt achtergrond geluid weg.
prima overnachtingsplek. hebben hier zowel op heenreis als op terugreis heerlijk geslapen. Bij veel regenval is middenstuk niet te gebruiken
Prima plek. Niet alleen voor overnachting, maar ook voor meerdere dagen. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes, wandelingen, fietstochten. wij kochten online de Salzburger landskarte waarmee heel veel gratis te bezoeken is. Ook veel liften!!! vooraf bellen naar camperplaats om te reserveren is noodzakelijk!!!
Fantastisch plekje. Rust en ruimte. Zeer lieve beheerders, zelf ook camperaars. We bleven nu maar 1 nacht, maar komen zeker terug.
Mooi aangelegde plaats. Ruime plaatsen op verharde ondergrond met gras om op te zitten. De weg is in de avonduren en in de nacht heel stil. gezien het feit dat er geen toilet, douche of afwas mogelijkheid is vinden wij 15 euro, in vergelijking met andere pas d'etappe plaatsen aan de hoge kant. Maar zeker een plaats om te onthouden
Prima plek voor ons. Ligt naast sportcomplex. Overnachten met pas d' etappe kaart. 14,85 voor camper met stroom. Heerlijke douche(gratis). Heel rustig en zeer ruime plaatsen in de schaduw. Enige minpuntje is de niet werkende wifi. Voor ons zeker een terugkomer.
Ja zeker wel vijf sterren. Zeer vriendelijke jongeman bij check in. Liet alles zien, zeer behulpzaam. Mooi grote en verharde plaatsen met stukje gras om te zitten. Water+ afvoer bij plaats. Lekker warme douche, 1 euro voor 5 minuten. Wasmachine 4 euro en droger zelf instellen hoe lang je hem gebruikt. Volgend weekend opent hij barretje waar je iets kunt eten en/of drinken.(tot september) Twee toiletten/douches voor dames en twee voor heren.
Heerlijk geslapen onder de schijnwerper. Lekker rustig!
Fantastische plek! Rust, grote plekken. Sanitair brandschoon. Alle camper voorzieningen aanwezig. Winkels en restaurants om de hoek. Enige minpuntje: piepklein zwembadje waarvoor badmuts verplicht is. Camping wordt gerund door zeer vriendelijke familie. Wij betaalden 19 euro voor camper met twee personen inclusief stroom. Voor ons zeker een plaats om terug te komen.
Wat een luxe voor een goede prijs. grote ruime en vlakke plaatsen. Zonder stroom 12,50 p.n Met stroom 15,50. Drie brandschone en warme douches. Zeer ruim van opzet. 1 invaliden voorziening waarin urinoirs en toilet zich bevinden. Zeer goede afwas voorzieningen. Lozen toilet en grijs water geen probleem. Ook drinkwater innemen prima geregeld. Wasmachine bij de receptie. Heerlijk om even te ontspannen. Zeker een aanrader
Geweldige plek om even volledig tot rust te komen. Benny en Therèse hebben hier een waar paradijsje gecreëerd. Benny een goed herstel gewenst en dan gaan genieten van al het moois. Katja en Jan, jullie hebben de honneurs fantastisch waargenomen tijdens het ziekenhuisverblijf van Benny. Jullie lieten dezelfde gastvrijheid en betrokkenheid zien als Benny en Therèse. Veel succes met jullie eigen plannen. Wellicht voor jullie allen een: Tot Ziens.
Fantastisch plekje. Heerlijk rustig. Sanizuil aanwezig. Supermarkt 100 meter afstand. Dank aan de gemeente dat ze dit mogelijk hebben gemaakt
Geweldig dat de gemeente dit allemaal gratis aanbiedt! Jammer dat ze vervolgens niet proberen toeristen twee dagen te laten blijven. Twee musea, allebei dicht. Toerist informatie dicht. Stieren Arena dicht. Kerk dicht. Dorpje uitgestorven op zondag en maandagmiddag.Barretje bij zwembad naast CP, verstopt en duidelijk niet op toeristen gericht. Op maandagavond om 23.15 tot 24.00 uur zeer luidruchtig gezelschap van locals. Aanrijroute is prachtig.
fantastische camperplaats. Twee overnachtingen gehad. Zeer rustig. En wat een mooi dorpje. Die grotwoningen zijn werkelijk schitterend. Bij het VVV kantoor kregen we een plattegrond en werd in half Spaans en half Engels uitgelegd wat de highlights zijn. Bij het lokale barretje een drankje en wat lekkere tapas hapjes gedaan. Kortom een plek om te onthouden
Een heerlijke plek voor wie van rust en natuur houdt. Voor Jeff en Dawn(zelf oud camperaars) is geen moeite te veel om het je naar de zin te maken. Een terrasje met bankstel en vuurkorf om de zonsondergang te bekijken, twee toiletten en 2 douches en dat terwijl ze slechts drie campers plaats willen bieden. Dit laatste om iedereen privacy en ruimte te geven. Wandel-en fietsmogelijkheden genoeg. Vanwege harde wind zijn wij na drie dagen doorgegaan.
Prachtig aangelegde camperplaats. Zeer rustig gelegen naast Romeinse opgraving. Prachtig dorpje Saint Marcel. Tarief 5,20 (4 euro plaats +60 cent pp toeristenbelasting) Eenvoudig te betalen aan sanizuil met pinpas. Daar ook munten verkrijgbaar voor stroom en water. Stroom is 2 euro voor 4 uur. Water is ook betaald. Grijs water lossen is gratis Hoop dat veel gemeentes dit goede voorbeeld volgen.
Wat ons betreft een fantastische camperplaats. alles wat je nodig hebt is er. Zo mogen er nog veel meer bijkomen!
Prachtige locatie. Vriendelijke eigenaar. Kunt gratis staan. Wij kochten flesje Rose en flesje witte wijn als compensatie. Stroom en water betaald mogelijk. Grijs en Zwart water lozen niet mogelijk.
Prima camperplaats! Jammer dat de stroompalen het niet deden. Uitgerekend hier kwamen we in de avond zonder gas te zitten. Anders vier sterren gegeven. Leuk stadje met aquaduct, triomfboog, amphitheater uit tweede eeuw voor Christus, prachtige oude poort, oude kerk en klooster. Zeker de moeite van een leuke wandeling waard!
Keurig aangelegd met mooi sanitairblok. Inchecken is even heel goed lezen en stap voor stap aanwijzingen opvolgen. Jammer dat het langs de drukke weg ligt. Wij hebben op onze telefoon het geluid van een ventilator gedownload. Die zetten wij 's nachts aan. De monotone ruis drukt heel veel lawaai weg. Supermarkt op 1 km. Naar Cinque Terra met bus en trein is te doen, maar het systeem van de bussen is erg ondoorzichtig.
Hele jaar geopend! Wat een prachtig plekje. Ruime plaatsen, zeer mooi en schoon sanitairblok. Goede (af)wasmogelijkheden . Goede uitvalsbasis voor bezoek Delphi en klooster. Wij wilden hier 3 nachten blijven en wat luieren. Helaas was zwembad, restaurant en winkeltje al gesloten. Te weinig gasten om rendabel te zijn. Bakker in minimarkt van dorp op 709 meter. Grote supermarkt paar km verder. Als zwembad open zou zijn hadden we 5 sterren gegeven.
Geweldige camping voor een bezoek aan Olympia. Misschien niet het allermodernste sanitair, maar wel brandschoon. Wordt meerdere malen per dag gepoetst. Superfijn zwembad, groot genoeg voor deze camping en ook hier: het water is kraakhelder. Kwaliteit wordt absoluut goed bijgehouden. Eigenaren zijn supervriendelijk. Aanrader!! Oude Olympia is 10 minuten lopen. Archeologisch museum ligt ernaast. Combinatieticket voor beiden kost 12 euro.
Prima voor kort verblijf. Wij hebben hier twee nachten gestaan. Camper, 2 personen en stroom. Betaalden 58 euro. Prijs is aan de hoge kant in vergelijking tot kwaliteit. Sanitair is verouderd maar schoon, maar simpele gebreken die makkelijk te verhelpen zijn. loszittende deurklinken bij toiletten en kapotte raampjes douche. Restaurant op camping is prima en wordt druk bezocht. Twee cornetto's voor 8 euro is wat hoog. Zeer vriendelijk personeel!
Prima overnacht op camperplaats. Met wat aanpassingen zou hij zo ⭐4 kunnen zijn. Doucheputjes iets beter schoonmaken. Buiten het sanitairblok een overkapping met twee afwasplaatsen maken. Ik kon nu mijn tanden niet eens poetsen omdat men stond af te wassen in wastafels. Bij restaurant buiten menukaart met prijzen hangen en simpele gerechtjes voor passanten aanbieden. 5 euro pp voor even korte verfrissende duik is te duur!
Aanrader. Tip om camping rechtsaf in te rijden opvolgen!!! Zeer krappe ruimte om in te rijden. Ook manoeuvreerruimte op camping is beperkt! Niet geschikt voor campers langer dan 7 meter. Reserveren of gaan kijken of er plaats is voor je de inrit pakt!!! Camping is eind van de middag bomvol. Maar verder is dit een super plaats met fantastisch vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Ik deel de mening dat het sanitair schoon is absoluut niet. In de damestoiletten zat bij meerdere toiletten het poep op de muren. De volgende dag zat het er nog!!! De WC borstels zijn te smerig om aan te pakken. De deuren van de douches zijn verroest en vies. Als je geluk hebt is er een haakje om je kleren op te hangen. Verder zijn de plaatsen inderdaad ruim. Als je geluk hebt en op tijd bent kun je een redelijk vlak stukje zoeken.
Prima camperplaats. Mooie ruime plaatsen. Sanitair op campinggedeelte. Douchemunten 90 cent voor 7 minuten douchen. Afwaswater 10 cent. Goede uitvalsbasis om Leiden, Den Haag op de fiets te bezoeken. Prachtig duingebied om door te fietsen naar Waalsdorpervlakte. Indrukwekkend. Strand aan de Wassenaarse slag, rond de vijf kilometer. Begrijpelijk dat het dicht gaat per 1-10. Maar zou prima camperplaats zijn voor 365 dagen. Wij komen graag terug.
Prima camperplaats. Vijf nachten gestaan. Betalen kan gewoon via envelopje dat klaar staat in raamkozijn naast deur. 12 euro per dag voor een plaats en 2 euro per dag voor stroom. In het sanitairgebouw kun je voor een euro douchen. Alles is keurig schoon en goed onderhouden. zeker een aanrader
Prima camping. Toiletgebouw werd meerdere malen per dag schoongemaakt. Helaas zijn er altijd mensen die niet schijnen te weten hoe en wanneer ze een toiletborstel moeten gebruiken. Zeer vriendelijke ontvangst. Voor ons een plek om nog eens terug te komen.
gesloten ondanks het feit dat hij op CC als geopend staat!!!!!
De aangegeven prijs klopt niet. Wij waren hier in april twee dagen. We kregen 65+ korting maar betaalden dan toch nog 27,16 per nacht. Daarbij had je geen internet. Dat moet je los bijkopen. De watervoorziening op de standplaats werkt niet. Een prima camping voor families, maar niet senioren vriendelijk. Wij maken nauwelijks gebruik van alle voorzieningen, maar hebben juist wel graag gratis wifi op onze standplaats om contact met kinderen en kle