@user299182467
Wat een schitterende plek, zeer zeker een aanrader! Goed verzorgde voorzieningen en alles is schoon. Ook als je van fietsen houdt is dit een prima plek, de bewegwijzering van de knooppunten is zeer compleet.
Prima camperplaats. Rustig gelegen en voor wie van fietsen en wandelen houdt is het helemaal top! Vriendelijke eigenaren, wij hadden een probleem met werking van de koelkast en de eigenaar heeft dit voor ons opgelost. “Ook dit hoort bij de service” was zijn reactie. Wat wil je nog meer!!
Geweldige, kleinschalige en rustige camperplaats voor de zelfvoorzienende camperaars. Vriendelijke eigenaren, we kregen zelfs de mogelijkheid om tot s'avonds te blijven staan tegen een kleine vergoeding. Afgelopen weekend hier gestaan en komen zeker nog eens terug.
Prima plek. Het toiletgebouw is vanaf vandaag geopend en ziet er keurig uit!
Prachtige en rustige plaats voor de zelfvoorzienende camper. Hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Stond elke avond vol, super van de gemeente !
Een heerlijke rustige en goedkope camperplaats. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Er zouden veel meer van deze camperplaatsen moeten zijn ! Bedankt gemeente Bredevoort
Prima camperplaats voor een nachtje. Vlak bij centrum en dat voor 3 euro ! Complimenten voor gemeente Helmond, zouden er meer moeten doen.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. Tot onze verrassing en van meerderen koste het geen €5,00, maar we betaalden €11,50 om er vanaf 14.00u tot de volgende morgen 9 uur te staan. Dat was tegenvaller, maar verder prima om er te overnachten.
Mooi, rustig gelegen camperplaats. Je ziet de bootjes over kanaal De Saone varen. Vanaf de camperplaats mooi fietspad langs kanaal, wel effe de grote brug oversteken en gelijk links, zo kom je bij het fietspad.
Hele grote tuin en je kon staan waar je wilde. Zwembad was niet te gebruiken ivm "groen" water. Verder douche, wc, electrisch en voor paar euro kon je gebruik maken van wasmachine en waslijn. Vriendelijke mensen en lieve jonge hond aanwezig die er vrij rond liep, voor ons geen probleem. Als je van rust houd is dit zeker aan te bevelen.
Geweldige plek als je van rust en natuur houd. Koste 7 euro per nacht, alles aanwezig, behalve geen stroom en WIFI. Vriendelijke eigenaar kwam s'middags het geld ophalen en praatje maken.
Schitterende plek als je van rust en natuur houdt. Mooi te fietsen en te wandelen door omgeving. Alles gratis, zelfs electriciteit. Wij hebben er paar dagen met veel plezier gestaan.
Prachtige plaats bij de Douro, heel rustig en mooi uitzicht. Geen voorzieningen.
Een top locatie wat gerund wordt door een heel vriendelijk en behulpzaam Belgisch echtpaar. Elke morgen lagen er gratis verse broodjes klaar, een heel rustige kleinschalige camperplaats met zwembad wat lekker was na fietstocht. We verbleven er 3 nachten, kwamen met duidelijke fiets-en wandelroutes, gewoon weg super locatie wat zeker aan te raden is. Jos, Marian en Kobus.
Prachtige plek in de natuur, ligt aan het water en strand. Er was geen wasgelegendheid toen ik er naar vroeg, doch kon de wasmachine van de eigenaar gebruiken voor 4 euro. Prachtige wandeling van 5km gemaakt door het er naast gelegen natuurgebied en langs het water terug. Een minpuntje is wel dat er geen WIFI op camperplaats is, internet ook niet, daarvoor moet je eindje lopen naar erbij gelegen restaurant.
Prima overnachtingsplaats en koste 7 euro, waar de eigenaar voor langs kwam. Toen we kwamen was heel het grote terrein leeg en dit bleef ook zo. Ernaast is een groot zwembad met ligweide. Het hek kon gesloten worden, kortom een prima overnachtingsplaats.
Wij hebben camperplaats bezocht, maar zijn gelijk weg gegaan. Als je van ruimte houd moet je hier niet zijn, camperplaatsen zijn smal, heel weinig ruimte om buiten te zitten. Alleen de achterste plaatsen hadden wat meer ruimte, maar die waren bezet. De service kunnen wij niet beoordelen !
Fantastisch gelegen en rustige camperplaats. Hier 2 nachten gebleven, mensen in het dorp erg vriendelijk. Mooie plaats om prachtige wandelingen te maken, vanwege mooie omgeving. Camperplaats staat prima aangegeven in het dorp. Zeker een aanrader ! Jos en Marian
Mooie rustige locatie en vriendelijke eigenaren. Alles keurig verzorgd, volop informatie zoals fietsroutes beschikbaar. Zeker een camping om nog eens naar terug te gaan.