@user29973574
Prima camping om Honfleur en de omgeving te bezoeken. Net sanitair, mooie plaatsen, wel veel (kleine) kinderen en bijbehorende geluiden. Supermarkt ernaast is top! Wij waren enthousiast over de wijnbar tegenover de supermarkt. Fietsen in de omgeving kan, maar houd rekening met stevige klimmetjes.
We hebben hier drie nachten gestaan om de Menhirs te bekijken en te fietsen over het schiereiland Quiberon. Op zich prima camping, elke dag een andere foodtruck en klein winkeltje. Het sanitair is netjes, zwembad hebben wij niet gebruikt. We troffen het helaas niet met franse buren die dagelijks hun portie wiet rookten en houden er daarom niet alleen goede herinneringen aan.
Fijne camping om de regio te ontdekken. Veel fiets- en wandelmogelijkheden; wel heuvelachtig! Morgat is goed lopend te bereiken voor supermarkt, horeca en strand.
Kindvriendelijke camping met mooie afgebakende plaatsen. Guingamp is ca 7 km fietsafstand met supermarkt en andere winkels; de camping biedt foodtrucks. Leuk aan het water gelegen met gratis kano/sup voor de kids. Alleen kleine campers zijn hier welkom! Sommige plaatsen hebben een kampvuurplek.
De locatie van deze camping is top, en de voorzieningen ook- als je door de jaren ‘70 inrichting van het sanitair kunt heen kijken. Wel jammer dat de vele vaste staanplaatsen het aanzien van de camping ook niet helpen… Maar de kaart voor gratis openbaar vervoer, het leuke dorp Staufen, en de mooie wandel- en fietsmogelijkheden maken veel goed!
Wat een prachtige camperplekken! Verharde plaatsen met ruim gras ernaast, zo ruim (ook de ‘kleine’ plekken) zijn we ze nog niet vaak tegengekomen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Brasserie op de camping is ook een aanrader. Sanitair hebben wij ons niet aan gestoord, hoogstens dat de douchetijd wel erg kort leek.
Gemoedelijke camping met een mooie ligging aan de rivier, eigen strandje met picknicktafels. Sanitair is basic. Zeer aardige receptie! Voor sommige plaatsen is een (zeer) lange stroomkabel noodzakelijk. Vallon-Pont-d’Arc is op fietsafstand goed te bereiken. Helaas geen wasmachine beschikbaar.
camping met een mooie ligging voor diverse wandel- en fietstochten. Ruime plaatsen, basic sanitair wat wel goed schoongehouden wordt. Het restaurant op de camping stelt niets voor maar er is voldoende keus in het dorp op loopafstand. Grote Intermarche dichtbij.
mooie ligging van de camping voor de verschillende wandelingen. De camping zelf was toen wij er waren erg rumoerig door kamperende groepen. Sanitair houdt niet over qua netheid maar is wel voldoende. Plaatsen inderdaad drassig na regenval!
Fijne wintercamping! Wij verbleven hier een weekend op één van de camperplaatsen. Het restaurant was een zeer positieve verrassing! Schoon sanitair, noodzakelijke boodschappen verkrijgbaar bij de receptie. Het terrein is bij regen snel modderig. Beekbergen, Loenen, Apeldoorn goed bereikbaar per fiets.
Goed verzorgde camping, beperkte privacy bij volle bezetting. Douchen met munt voor 6 minuten, jammer dat het muntapparaat buiten de douche hangt… Vergeet vooral niet het bijna naastgelegen restaurant te bezoeken, en wij vonden de biertuin Unter den Linden ook een aanrader!
Sitecode: 20838
Mooie camping in de duinen. Camperplaatsen op veld Grutto goede mix van zon/schaduw, maar dat leek niet overal op de camping even goed (sommige plekken in volle zon). Broodjesservice prima. fijne horeca in Den Hoorn, strand is een klein stukje fietsen.
mooie en verzorgde camping, fijne taverne en keurig sanitair. Onze ‘min’punten: de afstand tot het dorp/supermarkt vraagt een forse sportieve inspanning op een gewone fiets; en naar onze smaak (te)veel hondenbezitters. De omgeving is prachtig!
Mooie en verzorgde camping, bij volle bezetting weinig privacy. Gratis wasmachine en vaatwassers maar douchen met muntjes (0,10 per 40 seconden). Prima restaurant en goede toegang tot de Bodensee!
mooie camping voor fietstochten, zowel sportief (le Grand Ballon) als recreatief. Veel faciliteiten op de camping, die helaas relatief veel (verouderde) seizoensplaatsen heeft. Supermarkt dichtbij.
Dure camping, en een bestje sfeerloos: er zijn staanplaatsen langs het pad tot naast de parkeerplaats. De receptie is beperkt open, maar toen wij belden over onze latere aankomst was dat ook goed. Ligging naast de boulevard is praktisch maar een volgende keer wijken wij uit naar Dishoek of verder.
super camping: mooie plaatsen, goede ligging, goed en schoon sanitair en voorzieningen. Tip: huur een elektrische fiets voor een mooie fietstocht! De fiets mag gratis mee in de (gratis) trein. Door de trein langs de camping en de kerkklokken kwamen wij niet helemaal aan onze rust toe helaas en zullen we niet snel terugkeren, maar ondanks dat hebben we er goede dagen gehad.
mooie ligging op loopafstand van het dorp. De entree van de camping oogt wel wat armoedig, maar de plaatsen aan het water zijn pareltjes! Alhoewel, misschien zijn deze wat aan de kleine kant bij topdrukte. Sanitair was prima, pizzeria aan te bevelen.
mooie ruime plaatsen, veel nationaliteiten, broodjesservice. ligging naast de supermarkt is ideaal. Luchon ligt op fietsafstand (of een half uurtje wandelend). Vriendelijke receptie
Mooi landgoed, prachtige plek om tot rust te komen. Om naar het nabij gelegen dorpje te fietsen moet je goede fietsbenen hebben…. De sanitaire voorzieningen zijn kwalitatief top, maar bij een volle bezetting kwantitatief ontoereikend. Super aardige gastheren!
nette stadscamping op fietsafstand van Poitiers. Ook in het hoogseizoen veel plekken vrij, keurig sanitair. wij hadden één nacht wel veel overlast van jongeren in het naastgelegen park.
mooie ligging aan het meer, op loopafstand van een leuk typisch frans dorpje met een kleine supermarkt en enkele restaurants. Sanitair was wat verouderd en plaatsen niet altijd optimaal onderhouden. Veel vissers bij het meer waardoor watersporters niet altijd de ruimte hadden.
op zich een goede camping, fietsafstand (met flinke heuvel) tot st Valerie sur Somme. Veel stacaravans. net sanitair
Net terug van Buitenplaats Kameryck. Ondanks dat er 30 euro per nacht in rekening werd gebracht stonden we op de parkeerplaats met de nodige auto's geparkeerd. De op de site beloofde stroom was er niet. Water was er niet. Ook een afwas gelegenheid ontbrak. Nadat ik had aangegeven dat ik op een plek zonder stroom stond kreeg ik voor 2 nachten alsnog 20 euro terug. De foto's zijn van het kampeerveldje, het is verboden daar met de camper te komen.
We stonden op het tentveldje. Overdag veel herrie van, en zicht op heftrucks die direct naast het veldje bezig waren. Als de heftruck weg was heerlijk gedreun van de radio van de hout werkplaats direct naast het veldje. Toen het avond werd hoopten we op rust, helaas. De timmermannen gingen lekker vele biertjes drinken in het zaaltje naast het tent veldje. Met veel herrie als gevolg.