@user30547012
Super professioneel qua opzet en uitvoering. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Tijdens ons verblijf was het erg heet en wij hadden een plek zonder schaduw. Als je wilt eten uit de cafetaria moet je voor 5 uur bestellen. goede plek!
Drie sterren, niet meer. qua hoe het nu is, want inderdaad, er moet op de camping nog wel wat gebeuren. Men is in opbouw, camping is paar jaar geleden overgenomen. Maar de faciliteiten zijn schoon en goed, de kantine is gezellig, de mensen zijn erg gastvrij en servicegericht. goede sfeer dus, positief kneuterig. En de camperplaatsen zijn prima, genoeg schaduw.
Wij stonden tegenover de receptie. Het was erg nat geweest de voorgaande dagen, dus het veld was niet beschikbaar. Maar dit was ook fijn. Rustig, ruime plek, voldoende levendigheid zonder drukte. Mooie fietsroutes, genoten van de tentoonstelling in Voorlinden en lekker gegeten in Leidschendam. het was hier goed toeven.
Wat een heerlijke camping. Alles heel schoon en zeer goed onderhouden. Eigenaar Rik beheert dit samen met zijn moeder. Zij zijn vriendelijk en heel gastvrij. Er is geen receptie, maar zij zijn uitstekend bereikbaar. Grote plaatsen. Prima fiets- en wandelomgeving (Boetelerveld). Kortom: een zeer grote aanrader!
Fijne plek met mooie wandelingen. Rustig omgeving en aardige mensen bij de incheck. Geen hinder van verkeer. Sanitair had iets groter gekund qua aantal, maar was nu goed te doen. Frisse lucht in overvloed, paar muggen gespot en 350 kr armer.
prima plek, maar Noorwegen is wel erg duur geworden. voor camper+stroom en 2 personen waren we 420 kr kwijt, plus 30 kr voor doucheputje. maar wel fijn aan het meer gestaan op een pier. Leuke bedrijvigheid om ons heen, het was weekend, met een bandje en kinderen die op een klein bootje werden rondgetrokken over het meer. A&H