@user307051258
- 2023
Hebben hier gestaan begin maart 2026. Sluit me aan bij de vorige reviews. Een pareltje!. Alles klopt. Heerlijk rustig, ruime plaatsen, goed sanitair! Een kleine Carrefour met alles wat je nodig hebt en vers. Het restaurant is een aanbeveling, leuke bediening. Ontvangst is vriendelijk.
Fantastische camper plaats. vriendelijke mensen en fantastische service. dank voor het kroonsteentje. fijne Kerst gewenst.
prima stille plek om naar Ålesund te gaan. er is een brievenbus om 200 kronen of €20 in te doen. Stroom en water inbegrepen . Helaas vandaag Hemelvaart dus geen boot😩.
Nog steeds een mooie plek. met prachtig uitzicht over het fjord en de besneeuwde bergtoppen. Rustig en stil. Weg ernaartoe is ook de moeite waard.
Prima camping, met voldoende plaats voor campers. Beheerder zeer aardig en geeft je alle informatie die je nodig hebt. Alle voorzieningen zijn aanwezig, water, elektra en lozen en bij de prijs inbegrepen. De wasmachines en drogers zijn prima. Ook de douches en toiletten zijn schoon en ruim voldoende. Goede busverbinding naar Bergen.De prijs ligt nu rond de €36.