@user307155915
een mooie kleinschalige camping verscholen in de heuvels van de Marken. Sanitair prima. Zwembad. Imke en Jort zijn vriendelijke gastvrije eigenaars die het hart op de goede plek hebben. Met de fiets naar nabij gelegen dorpje gegaan. Goed te doen. Enige uitdaging is het steile stuk bij de camping. Voor rust en genot ben je hier op de juiste plek. T&L
T&L Een prachtige complete camping. Super schoon groot sanitair en aparte unit voor kinderen . In het restaurant verse tong gegeten. prima. Zwembad groot en uitnodigend voor kinderen. Speeltuin voor kinderen, top. Privé strand met ligbedden. Vriendelijk personeel. Kortom als pensionada's en camperaars drie dagen verbleven 2 tot 5 juni 2025 om het campinggevoel weer te hebben.
Prima camping. Dit weekend volop Italiaanse gezinnen wat gezellige drukte geeft. vriendelijke eigenaar en Engels sprekende medewerker. Strand op loopafstand wel berg af en terug op. Warme douche 0,50 4 minuten is prima. € 19,- per nacht 2 pers.
camping/camper plaats direct aan zee, maar ook moerasgebied en vaart nabij . Hierdoor enorm veel muggen, elke avond op tijd naar binnen. prijs €15,- Electric €4,-
prima plek, vriendelijke parkeerbeheerders die je naar de camper plaatsen verwijzen. prijs € 21 - nu met stroom.
De camping is er niet meer maar wel een camperplaats, zonder verdere voorzieningen. €8,- per nacht. Wandelen op de rotweinstrasse van hier uit, gaat prima.
Een mooie camping, in de bergen. Sanitair schoon en voldoende. Een restaurant waar de kok ' smorgens nog ziek was en 's avonds zich beter voelde en kwam koken voor de gasten. Alleen eten wat de pot schaft. Het waren typisch Portugese gerechten. Smaakvol en lekker. 5 gangen en fles wijn voor 2 personen €50,- De camping zelf €13,- met acsi. Cash betalen. Vanmorgen werden we door de eigenaar uitgezwaaid! Komen graag terug. T&L
een prima camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Mogen zelf plaatsje kiezen. Ze accepteren geen kortingskaarten en de kosten zijn €25,- per nacht voor camper, 2 personen en elektra. Niets mis mee. De dolfijnen zwommen voorbij terwijl we genoten van het zeezicht. T&L.
de camping is gesloten
Sitecode: 42068
Leuke camping vriendelijke eigenaar en leuk klein restaurant. Ouder sanitair wordt hard aan gewerkt. Prijs klopt niet. inclusief. stroom en belasting is 26 euro per nacht. Zij zijn niet aangesloten bij acsi !!
een mooie, goed verzorgde camping met schoon sanitair, warme douches en een keuken waar je kunt koken en afwassen. WiFi goed. Vriendelijk ontvangst. Staat op mijn lijstje om zeker terug te komen als we in buurt zijn. Kosten €28 voor 2 personen voor een nacht. all inn.
Prijs is ten opzichte van vorig jaar 10,- gestegen nu is kale basisprijs kampeerplaats 23,-. excl personen Sanitair,keuken, wasmachine zijn uitstekend.
Er zijn twee verschillende kampeer velden allebei aan een meer. Oude bij hotel heeft heel veel seizoenplaatsen, nieuw aan de overkant heeft heel veel extra plaatsen. Keuken en toiletgebouw op nieuw terrein zeer goed.
prima camping. prijs met elektra 30,- euro. Sanitair klein, maar goed en een prima keukentje voorzien van alle gemakken. Geen afgebakende plaatsen, zet maar neer waar je wilt. Prettig.
meerdere kleine parkeerplaatsen. Waar je kunt staan. wij stonden bij de vogelhut. Als je van vogelspotten houdt, is deze omgeving geweldig, je kunt meerdere hutten en torens gebruiken om het hele gebied te bekijken. Voorziening alleen toilet, niet zo fris.
wat een goed verzorgde cp is dit. Alles is aanwezig. In de grote ruimte met keuken is alles en kun je zo een kopje koffie of thee maken. Je kunt op het gras of verharde plaats staan. Het is er weids en daardoor wel kaal maar prima voor een nachtje.
prima kleine camping. Goede voorzieningen. Leuk wandelpad van 3km. prijs was 250sek maar is aangepast naar 335 sek. Vriendelijke eigenaren.
We hebben 2 nachten gestaan. Genoten van de rust en het zicht op de boerderij dieren en de glooiende velden waar we de reeën zagen. De koekoek, vinken, roofvogels en andere kwamen gedag zeggen! De gastheer was heel vriendelijk en behulpzaam. Let op in eerste instantie ziet het er rommelig uit maar het is fantastisch. Met de fiets naar kasteel Frederiksborg geweest. mooie fietsroutes om te doen. Zeker een verblijf waard.