@user308047206
- 1995
prima overnachtingsplaats op een industrieterrein voor doorreis, water, lozen en inclusief stroom. de witte paal is voor aankoop/opladen pass de etappe,die hebben we niet geprobeerd, de groene is voor binnenkomen en uitgaan, je pasje moet je voor het toetsenbordje houden, dan gaat de slagboom open.
geweldige plaats met heerlijk uitzicht, zoek zelf maar een plaatsje, alles lozen en innemen en dat voor 5 euro p. nacht.
Geweldige plaats, vuil water en wc legen, schoonwater inname, losloop gebied voor honden,er is een fietsroute naar de historische binnenstad op 2 km, hier moeten we als camperaar erg zuinig op zijn en NIET vuilnis in zakken onder de kleine prullen bakken zetten, neem het gewoon mee om elders weg te gooien!
prima en rustige camperplaats, achter een dorpje aan de Neckar, alle voorzieningen aanwezig, genoeg plaatsen.
Wat verwacht je van een camperplek? Wij camperaars hebben onze eigen luxe mee. Dit is een mooie omgeving, heel rustig en midden in de natuur. Gelukkig zonder douche en wc, (tenslotte reist onze wc/douche de hele dag met ons mee) voor een mooie prijs.
idd weinig voorzieningen en maar 5 plaatsen die vol staan met "lang-parkeerders" maar genoeg parkeerplaatsen er naast, die op dit moment niet gebruikt worden. Er is wat levendigheid van de naastgelegen sportvelden, maar dat zal vannacht niet het geval zijn.
wat een heerlijke c.p. Makkelijk aanmelden/betalen, super vriendelijke beheerders,super goede info, fijne kant-en-klare fietstochten en oké het sanitair is beperkt als de cp volstaat, maar is wel superschoon, dus dan maar even wachten of een ander tijdstip kiezen. Ook fijn met de honden in het naast de cp gelegen bos wandelen, thnx.
deze cp snapt heel goed hoe het NIET moet: geboekt via de c.c. app, daarna een bevestiging gekregen met daarbij 3 a4tjes vol met regeltjes: oa aankomen na 13.30, vertrek vóór 11 uur. Bij aankomst is er niemand aanwezig, met een intercom telefoon moet je bellen dan op je knieen een kluisje opnenen voor nog meer regeltjes Geen verjaardag vieren, niet meer als 6 personen bij elkaar en €5 bij betalen bij vertrek tot 13.00 uur en veel meer bullshit.
Wat een top-plaats, er zijn inderdaad ruimere en iets minder ruime plaatsen, maar iedereen heeft meer dan genoeg privacy. Alles is super netjes-schoon-vriendelijk en heel fijn dat alles is goed vertrouwen gaat. Dank jullie wel Desiree en je gezin voor de gastvrijheid, wij komen in ieder geval graag nog een keertje terug
geweldige plek! uitrenveldje voor honden als buurman, leuk haventje met terrasjes, fiets en wandel routes winkels, alles op loopafstand, geen voorzieningen dus snelle "doorloop"
geweldige plaats aan een municipal recreatiegebiedje, forel vissen kan hier ook met een vergunning voor 1 dag, vanaf 1 maart. Leuk meertje om rondom te wandelen, geheel gratis, water innemen kan met een jeton die te koop is voor 2 euro, wij stonden hier op 20/21 -2-2025.
Sitecode: 19333
grote gratis parkeerplaats (februari 2025) met service, zorg wel voor een gieter/plastic fles, want de koppeling voor schoon water is kapot) en een half uurtje (alleen maar rechtdoor) lopen vanaf de cathedraal, genoeg plaats in deze periode en als je middenop de plaats kan staan, redelijk rustig snachts.
geweldige plek als je self-suporting bent én van vrijstaan houd, er is niks( febr 2025) maar wat een rust, mooie uitkijk op het strand met surfers, ook in deze periode...kortom: superlekkere!
wat een heerlijke plek om boten te bekijken, een grasveld erachter om met de hondjes te spelen, en degene die €11.10 te duur vind is waarschijnlijk nog nooit met de auto een middagje gaan shoppen in de Randstad. Ik moest het ff leren hoe je kan betalen met de campercontact-app, maar ook dat werkt helemaal goed, dit gaat de toekomst worden!
nog steeds een super slechte lawaaige plaats van de gemeente (W)(Z)aanstad die alleen maar "dollar tekens" in de ogen heeft,veels te vuil en onrealistisch duur, een nieuwe plaats nabij de zaanse schans zou in ontwikkeling zijn, maar vanwege de gigantische toeristen belasting die de gemeente Zaanstad daar wil gaan heffen is er geen uitbater te vinden die hier "brood " in ziet.
een c p. in aanbouw, wat een enthousiasme, leuke cantina met heerlijk eten voor een klein prijsje, de c.p. is op dit moment nog gratis omdat veel nog onder construcion is, maar alle eenvoudige basis behoeften zijn er wel, soms iets anders als wij gewend zijn, dit wordt een toppertje!
wat moeilijk te vinden, maar prachtig gelegen,supervriendelijk ontvangst en bewaakt, het dorp inlopen [1 km] is een onderneming door de zwerfhonden, sanitair is eenvoudig maar doeltreffend, prima te doen maar zorg dat je eten/drinken bij je hebt of je moet een wandeling langs de waakhonden prefereren. Cash betalen in euro of lira!
Helaas is was alles in deze ongeving volzet of niet te vinden en deze vriendelijke uitbater van het restaurant, die ons verwees naar het freibad hierachter, daar was plaats genoeg ook voor 15.00 euro per nacht zonder stroomvoorziening maar die hebben wij toch niet nodig, service kan je doen als je de cp verlaat.
geweldige cp, niet reserveren maar dat is fijn, camperen is toch:vrijheid/blijheid? Alle voorzieningen super!
prachtige c.p. met schitterend uitzicht, alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt,hele mooie wandelomgeving, wel zorgen dat je alles mee hebt, ver van de winkels/restaurants etc.
Een goed apart gedeelte op een mix-parking, max 24 uur, 10 meter vanaf het strand met diverse terrasjes, een openbaar toiletgebouw bij het strand. Honden in Juni, Juli, Augustus en September niet toegestaan op het strand.
Op een prachtige locatie in de jachthaven met hele ruime plaatsen, alles is aanwezig, bootverhuur en een recreatie-zwem meer op zeer korte loop afstand, verschillende prima eetgelegheden vlakbij. Aanrader!
fijne camperlocatie in het hartje van Hoorn, mooie en schone sanitaire voorzieningen, en voor ons een belangrijke voorziening: achter de c.p. een dijkje(=kunstroute) en das dan ook weer een geweldig losloopgebied voor honden
Mooie plaats, sanitair niet gezien want dat heb ik zelf! wél even opletten: de toegangs procedure is zelfs in het Nederlands aangegeven, maar er is maar 1 x per toegangscode mogelijk dus NIET voor je camper uitlopen, dan gaat de slagboom dicht en moet je bellen (in het Frans)dus gewoon om de slagboom heen lopen....
Onbegrijpelijk dat deze prachtige c.p. niet drukker bezocht wordt! Als je geheel zelfvoorzienend bent is het een heerlijke rustige plaats aan het water voor zwemmen en vissen,bootjes kijken,prachtige fietsomgeving en terrasjes op loopafstand.Er staat een dixie en een afvalbak en er is een uitstort voor het toilet. stroom en water tegen betaling, 11 euro per nacht excl. 1.50 pp toeristenbelasting
v.Rosmalen, wat is Uw motivatie om deze slechte en zéker niet gefundeerde recentie te plaatsen? Deze c.p. is zoals een zeer goede cp hoort te zijn, schoon/vriendelijk/Mooie ruime plaatsen/SUPER infomateriaal/prima prijs, je betaald voor wat je afneemt, wij hebben écht geen enkel verbeter punt kunnen ontdekken.