@user309395494
prima plaats voor een tussen stop, alles voor elkaar, sommige dames douches mogen wel eens nakijken, niet helemaal jovel, verder toppie, komen hier zeker terug, Henk Kok.
Geen probleem met inrijden en uitrijden. Bij aankomst hebben wij een kaartje gekocht 15,00 waarvan 5,00 de kosten voor het kaartje is en 10,00 tegoed, wij moesten 13,85 betalen dus moesten wij de kaart opwaarderen om uit te rijden, dat doe je bij de zuil. Staat er niet genoeg geld op de kaart dan gaat de slagboom niet open.
Nederland heeft nog zoveel pareltjes, en dit is er een van, we hebben hier 1 maand gestaan perfect, zeer schone voorzieningen, nette eigenaars en zeer vriendelijk, altijd tijd voor een praatje, mooie omgeving voor fietsers en wandelaars, en alles binnen bereik, voor de boodschappen en restaurants, voor ons zeker 5 sterren waard ,komen zeker terug. Arianna & Henk
een toplocatie om te vertoeven, zeer schone toiletten en douches, mooie plekken met veel ruimte, en lekker rustig, zeer vriendelijke eigenaars die de tijd voor je nemen en helpen op de plek te manoeuvreren, alles geregeld voor de fietsen opladen en stalling perfect, mooie fietsroutes, en eetgelegenheden in de buurt, ook nog een automaat met eieren aardbeien en nog veel meer, komen hier zeker terug, het zijn toppers.
als ik meer sterren kon geven deed ik dat, een top locatie voor fietsers en wandelaars, zeer gastvrije eigenaars, een praatje en een lolletje, mooi kampvuur, en zeer ruime plaatsen, met schone toiletten en douches, die 3 keer per dag worden schoongemaakt, het zijn toppers.
Weet niet of deze nog bestaat, gisteren 2 x gebeld en een email gestuurd, geen reacties gehad.
Prijs nu 10 euro, electra 0,70 per KWH. WIFI werkt niet. Wel mooie plaatsen.
Een prachtige minicamping midden in de natuur, zeer vriendelijke eigenaars! Sanitair perfect, ruime plaatsen met water+ stroom. Mooie fietsroutes! Wij hebben genoten en komen zeker een keer terug. Henk Kok en Arianna
Nieuwe prijzen, Laag seizoen staanplaats 15,00. Langer dan 8 meter 20,00, elektriciteit 3,00, Met aanhanger+4,00. Hoog seizoen, 20,00. Langer dan 8 meter 25,00 Elektriciteit 3,00 Met aanhanger+ 5,00
Wat een mooie mini camping 🏕️ met ruime plaatsen,en met fantastische voorzieningen,5 dagen gestaan,mooie omgeving voor fiets tochten en meer.komen hier zeker weer terug Arianna en Henk
Mooie Camperplaats. Vriendelijk ontvangst. Toilet en douches redelijk. Wifi redelijk. Mooi omgeving om te fietsen, dichtbij een stad. Prijs netjes.
Mooi camperplaats! Aardige eigenaars. Sanitair+douche voorziening aanwezig en ziet er netjes uit!
Mooi verzorgde camping, alles was aanwezig, sanitair zag er keurig en schoon uit. s'Morgens een eitje voor 13 cent😀, kan niet beter😊. Een dikke 10.