@user309721673
- 2019
- Cathago Chic C-Line
- 2025
- Integraal
Heel vriendelijk ontvangen door een jonge dame, als je tot rust wil komen heel mooi plekje aan het meer. Moeder kookt in de keuken kunt uit 2 gerechten kiezen.kunt zelf kiezen waar je gaat staan
Super mooie plek met zicht op de bergen. Mooie ruime plekken en heel mooi sanitair, sauna en goed en mooi restaurant. Wandel- en fietsroutes vanaf de camping. Ook kamers te huur. Bus rijd elk half uur ook ideaal voor in de winter naar de gondel. Hele vriendelijke mensen. Wij zijn om 👍🏻
Wij komen hier graag, mooie camping, dicht bij de snelweg. Vriendelijke eigenaren en alles is erg netjes. goed restaurant erbij en je kunt aan de donau makkelijk naar Passau fietsen.
Sitecode: 19246
Camping vlak bij het mooie centrum van Szentendre op de fiets 5 min. Heerlijke schaduw plekken. sanitair verouderd maar schoon. Mooi groot zwembaden. Spar op 100 m vriendelijke dames bij de receptie. Albert en Hennie
Mooi en nette camping en heerlijk rustig, schoon en netjes sanitair en wasmachine en zwembad. Gezellig echtpaar met kinderen die alles voor je willen doen. Echt een aanrader ligt erg centraal je kunt vanuit hier alle kanten op.