@user309845621
Het is een keurige plek om overdag te parkeren en naar Sagres te fietsen. je kunt gelijk boodschappen doen. JE MAG HIER NIET OVERNACHTEN TERWIJL DIT BIJ DE ALDI WEL IS TOEGESTAAN. .Geen idee waarom dit verschil. bij Lidl doejeniemand kwaad. Wij gingen op onderzoek uit toen alle campers vertrokken en wij hoorden dat de politie hier bijna dagelijks boetes van 300 euro uitschrijft. Jammer voor Lidl want de plaatsen zijn mooi en ruim.
De plek zelf is tot 2 september afgesloten in verband met een manifestatie met honden. je kunt wel op het naastgelegen terrein terecht. wij zijn vertrokken toen we door onze asociale Spaanse buurman in de dieselrook werden gezet toen we buiten zaten. Dit doet niets af aan de plek want die is prima en het stadje erg gezellig. Asocialen kun je helaas overal treffen.
Deze plek is fijn om te verblijven. het voelt veilig, dicht bij de winkels, goede wasserette op 700 meter afstand, leuk dorpje om te voet te bezoeken.
prima plek om de stad te bezoeken. Kom na 19.00 uur om kans te maken op een vrije (dubbele) plaats. In de zomermaanden lichtshow op de Kathedraal.

mooie,rustige plaats. Alleen water vullen. Legen is verboden. Dat kan wel achter het stadhuis. Route Nationale 4 op ca. 1 km afstand

plek is met een grotere camper wat lastiger te bereiken. Verblijf kost 20 pond per nacht. Alleen service 5 pond. alles werkt, behalve de code om te betalen. Wij bleven hier niet.

keurige camperplaats en geen overlast gehad. Centrum zeer de moeite waard en levendig.
Hartelijke ontvangst, mooie plekken, 15 euro per nacht ook de volgende nachten. Enig nadeel: veel honden lopen vrij rond, ook op het strandje en doen hun behoefte waar ze willen. De boom naast onze plek was favoriet. Ligt niet aan de honden. maar aan hun baasje! Desondanks mooie plek.
bovenkant!
een prima plaats. dagtarief is 2 euro per vak. voor elk ingenomen parkeervak moet je 2 euro betalen. . bij de automaat kun je met munten betalen. je krijgt 2 kaartjes per parkeervak. een voor de parkeerplaats en een voor de bus die je kunt nemen. het duurt even voor het 2e kaartje uit de automaat komt. PAS OP bij ons liep er een man rond die kaartjes aanbood. 4 euro voor 2 buskaartjes ipv 4 euro voor 4 kaartjes, 2 x bus en 2x parkeervak.
Sitecode: 19561
mooie plek. kost nu 18 euro incl. elektriciteit. sanitair matig, douche 1 euro voor 4 minuten. alleen service 5 euro alleen dag, tarief 10 euro
Keurig onderhouden plaats. netjes en schoon. Geen water tot 1 april. Wel jammer dat hier mensen in hun camper wonen en met hun personenauto's en bedrijfsauto extra camperplaatsen in beslag nemen. Mooi fietspad aan de andere kant van de Yonne. Dit loopt van Sens tot Joigny.
16 maart vandaag maar geen water. jammer!
Op 18 januari 2022 deze plaats per fiets bezocht ivm melding hoogtebeperking. We hadden hier ook begin 2020 met onze camper gestaan en toen was er geen hoogtebeperking. Er was niets veranderd. Geen hoogtebeperking te zien. Er stonden meerdere campers, ook grote. Nog steeds een prima plek!
mooie plek met goede voorzieningen. Jammer dat er dan iemand herrie en stank veroorzaakt door 's morgens vroeg stroom te gaan draaien. we zijn dus snel vertrokken.
veel te duur voor een camperplaats.
Geweldig plekje. Water was afgesloten op 12 december ondanks dat de slang er wel hangt. Jammer dat dit niet wordt aangegeven. Verder helemaal top!
alles aanwezig en het werkt
geen bord bij de ingang (meer). plekje was nu gratis. geweldig uitzicht. geen voorzieningen