@user317216176
Lid van Campercontact sinds 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Heel mooie plek, vlakbij het prachtige stadje Albi. Ik bevestig dat je geen app nodig hebt om te betalen.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Een geweldige plek om dit mooie stadje te bezoeken. Rustig en gratis, maar geen voorzieningen.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Rustig, ondanks dat het pal naast de weg ligt. €5 per nacht. Een dame van het gemeentehuis kwam langs om de rekening te innen. Heel aardig. Het dorp is erg klein, maar het kasteel is zeker een bezoekje waard. De water- en rioleringsvoorzieningen zijn eenvoudig, maar werken goed en zijn schoon. Ook andere voorbijgangers komen hier water halen en zich wassen, maar er zijn geen veiligheidsrisico's.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Prachtige locatie vlakbij de rivier en het charmante stadje. Zeer rustig, met redelijk grote staanplaatsen gescheiden door hagen.
Juni 2026
Uitstekende, zeer ruime camping. Er zijn ongeveer tien aangewezen parkeerplaatsen, maar je kunt overal langs de rivier parkeren. Dicht bij een charmant stadje, met een mooi park. Zeer goede prijs.
Ik kan bevestigen dat dit een kleine, zeer rustige camping is, omgeven door weilanden. Weinig schaduw. De staanplaatsen zijn vrij ruim, er stonden zelfs drie grote campers. Essentiële voorzieningen voor een camping, vlakbij het dorp en het meer. €18 per nacht plus kadasterbelasting, een redelijke prijs. Betaling mogelijk met Parkster.
Schoon, rustig, op 15-20 minuten van het prachtige historische centrum. Loop door het park naar het centrum. Zeer redelijke prijs: €18 per nacht, €1 voor 100 liter water, €3 voor de zeer comfortabele douche. Afvalscheiding binnen het complex, schoon en goed onderhouden. Er is dagelijks personeel aanwezig om alles schoon te maken. Helaas is er geen schaduw, maar het complex is nieuw en er zijn wat bomen geplant.
Rustige, ruime en vlakke staanplaatsen Dicht bij de rivier, met een fiets-/wandelpad naar het centrum en vervolgens naar de abdij, op ongeveer 2 km afstand Toegang tot de redelijk goed gesorteerde winkel van 6:00 tot 22:00 uur (toegangsdeur opent met creditcard/betaalpas; betaling voor goederen en diensten zoals wasmachine en droger is alleen mogelijk met kaart) Zeer behulpzaam personeel
Mei 2026
Een goede locatie, redelijk dicht bij het historische centrum. Goede sportfaciliteiten, met korting op de toegang als je er overnacht. Het restaurant bij de tennisbaan is goed en vooral handig, want er is weinig te doen in het centrum.