@user326992597
Josefien: heel hartelijk ontvangen, zelfs in de middagpauze! Mooie , rustige camping met mooie plaatsen meteen aan het riviertje. komen beslist terug. Tip: Een stortplaats voor het wc- reservoir te legen, nu moet het in de automaat met chemicaliën, hetgeen voor alleen plasjes en water echt niet nodig is.
hartelijke ontvangst. bij aankomst denk je " jemig" maar de camping is keurig. mooie plekken en goed onderhouden. midden in de natuur en een bijzondere biotoop. kortom een aanrader.
we waren hier 27 mei 2025. alleen fietsers en wandelaars op de camping. De parkeerplaats stond vol campers. Armoede! Zo'n mooi terrein , heerlijke warme douches, stroom en een Nederlandse campingbaas. En dat voor nog geen €15,=. Geweldige omgeving kortom Aanrader
6 mei 2024. Josefien Onaangekondigd, toch nog een plekje en wat voor EEN! Geweldig!!! We konden helaas maar 1 nachtje blijven want net als bij veel andere campings is het volgeboekt. mei is blijkbaar de vakantiemaand in Schotland. Een paradijsje!!!
16 mei 2024. Josefien Een heerlijke camping. Ondanks de grootte voelt het knus aan. Goede wandel en fietsmogelijkheden! Een afvoerputje in de kleine douche-unit zou het schoonmaken vergemakkelijken. veel autoverkeer op het terrein, vermoedelijk door de bewoners van de stacaravans. Toch een aanrader!
Josefien: wij waren hier 29 april 2024. Een super plek in een geweldige omgeving. Aardige eigenaren en heel gastvrij. mooie wandelmogelijkheden. Kortom een aanrader!
1 mei 2024. Josefien mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst! maar het sanitair is niet basic, maar een minachting voor de “ gasten “ Beste eigenaar investeer in een prefab sanitaire unit, leg een pad aan erheen en verhoog de prijs per nacht van £20,- naar £30,-. De plek is het waard!
heerlijke plek. geen schaduw maar dat is in september helene niet erg.
Ton en José 21 en 22 juni 2021. De plaatsen met zeezicht( maar een paar) zijn mooi. Erg hellend! Het sanitair is gedateerd maar super schoon. Leuk restaurantje met zeezicht. mooi fietsen in de omgeving. Wij vinden het een prima plek.
Ton en José wij waren hier 18en19 juni 2021. Receptie tot 15.00 uur gesloten. Door de Corona maatregelen erg lange wachtrij voor de receptie. Een tussenoplossing om alvast naar de plaats te kunnen en de administratie op een rustiger moment te regelen is klantvriendelijker. mooie plaatsen, goed restaurantje, schoon en goed sanitair. We komen beslist nog eens terug