@user329838118

mooie plek om als uitvalsbasis naar Madrid te gebruiken. gratis toegang, camera bewaking, supermarkt en openbaar vervoer op loopafstand en water laden, toilet afstorten en afval water lozen. allemaal kostenloos. prima!
prima gratis plek op 20 minuten fietsen van de oude stad. krappe plekjes maar prima te doen. als je minder dan 5 meter lang bent mag je ook op de naastgelegen parkeerplaats staan.
fantastische plek voor een of enkele nachten. mooie omgeving. wel 50 cent muntjes meenemen ;) er is geen wisselautomaat. verder uitstekend
hele prettige rustige camping. mooie grote verzorgde plekken met veel schaduw. sanitair perfect in orde alleen voor de wasmachine nog extra betalen. zeer vriendelijke ontvangst. strandje, supermarkt en bus naar Šibenik allen zeer dichtbij. (loopafstand). met de fiets (e-bike)naar Šibenik is goed te doen.
na 10 jaar terug op deze camping. nog altijd top. intussen nieuwe eigenaar. sanitair wat verouderd, maar goed functioneel. wij hebben t restaurant niet in werking gezien en de bar was om 20 uur dicht. op de fiets naar Zadar goed te doen en eten in restaurant Antika naast de toerist infarmation in Zaton is een aanrader
gezellige fijne camping met fantastisch restaurant direct aan t meer met eigen strand.. hele lieve mensen. sanitair niet ruim bemeten als t vol staat, maar wel goed en netjes.
niet bijzonder. prima voor een nacht om Gjirokaster te bezoeken. sanitair redelijk. weg nog best druk en daar sta je direct naast
zeer relaxte plek in het bos elke avond kun je barbecuen, je kunt zelf je plek kiezen. douche en wc wat primitief maar zeker ok! de sfeer is top. barretje en keuken die je kunt gebruiken. op de fiets naar t strand, het klooster bezichtigen of naar Vlorë allemaal goed te doen
leuke camping aan de rand van de stad. met restaurant en zwembad. met de fiets naar Shkoder en Rozafa kasteel goed te doen. er is maar 1 badkamer, wc en douche in een ruimte, dat is wat weinig.
goede plek voor bezoek aan de stad en ook voor een rustige nacht. supermarkt voor de deur. geen voorzieningen. op de fiets ben je in max. 10 minuten in de oude stad. wel omhoog, en weer omlaag.