@user334424296
Een uitzonderlijke plek, maar het gedrag van sommige bezoekers is afschuwelijk. Grote voertuigen van meer dan 3,5 ton zouden verboden moeten worden om misbruik te voorkomen. Aanbeveling: parkeer eerst bij de kerk en ga kijken wat er gaande is. Rondrijden kan lastig worden. Ik vrees dat er vanwege dit misbruik binnenkort verboden zullen worden ingevoerd.
Een uitstekende locatie om de regio te verkennen. Gemakkelijke afvalverwerking en ongeveer twintig elektriciteitsaansluitingen. Zeer rustig, supermarkt op 5 minuten loopafstand.
Een prima plek om te overnachten. De wasserette is gratis en werkt goed. Het legen van de vuilwatertank is wel iets lastiger met een grote auto. Verder perfect. Wandelingen naar de kust of richting de rivier. Een geweldige plek voor zalmvissers.
Sitecode: 196584
Ik ben hier al drie keer geweest. De toiletten zijn goed onderhouden, het personeel is erg vriendelijk en de staanplaatsen zijn enorm. Het is gras, maar na een regenbui is dat geen probleem. Uitzicht op zee.
Voor een overnachting en een stadsbezoek. Buitensporig duur: €40. Toiletten worden geleegd en er zijn douches beschikbaar.
Prachtige en rustige camping. Goed onderhouden faciliteiten. Prijs €42
Heel eenvoudig online inchecken via het receptiescherm. Staanplaatsen met uitzicht op het fjord, maar pas op voor regen. Nieuwe, stijlvolle sanitaire voorzieningen. Betaalbare wasserette. Zeer redelijke prijzen. Zeer aangenaam fietspad.
Een uitstekende camping voor een tussenstop. Terrassen. Onberispelijke sanitaire voorzieningen. Ver van de weg.
Gerenoveerde camping. Zeer schone toiletten. Prachtige camping met makkelijke wandelroutes. Een echte aanrader.