@user334877733
Als je op doorreis bent is dit de perfecte plek. Keurige plaatsen. 2 Schone toiletten en 1 douche, zowel voor de heren als voor de dames. Heerlijk eten in het restaurant. Wat kun je nog meer wensen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Natuurcentrum gesloten. wij hebben hier 2 dagen gestaan, geen beheerder gezien. 2 toiletten, gedateerd, maar netjes. Warm en koud water beschikbaar. Tysslingen is aardig, maar niet meer dan dat. Orebro, 13km is via fietspad goe bereikbaar, de moeite waard Prijs staanplaats 100SEK, elektra 100SEK.
Sanitair een 10, schoon en heerlijke douches. Restaurant bij de camping een 10. Prima te fietsen, 7km, naar de mooie stad Salamanca. Vriendelijke receptie. Terrein was iet wat prutterig na veel regen.
Nette camping, alles aanwezig: bar terras, broodservice ontbijtservice. Supermarkt op 200m. Veilig fietsen naar centrum. Prijs met ACSI kaart € 27,- Prijs volgens NKC app is niet juist.
Wij waren in een periode met veel regen. cp ligt dan deels onder water. Doet wat rommelig aan. Stroom slechts beperkt beschikbaar. Terrein voor iedereen toegangkelijk. Behoudens innemen water en lozen heeft cp weinig meerwaarde. Vriendelijke beheerders. Goede ligging tot gezellig stadje.
Prima plek, vriendelijke beheerders. we zijn hier voor de 4e keer Continu worden verbeteringen aangebracht. Mooie locatie voor strand en dorp. Prima omgeving om te fietsen naar het gezellige Sanlucar.
slagboom gaat niet omhoog bij aankomst. Veel campinggasten behulpzaam, maar systeem weigert. Noodgedwongen naar alternatief gezocht en gevonden in de directe nabijheid langs de weg. Toilet geleegd op de camperplaats.
Sitecode: 19374
Prachtig aangelegd, geen onderhoud Ruime plaatsen. Honden van beheerder lopen vrij rond. Overal hondenpoep. Honden worden gevoerd met vlees/botten, die je diverse plaatsen vindt
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden