@user340068966
- 2001
- Renault
- Buscamper
geweldige relaxte plek,
op woensdag en zaterdag is er markt
ingang is 1 verder naar links, wij reden er eerst omheen
Het inrijden met onze buscamper ging perfect, wel grotere bocht nemen en zorgen dat je er recht voor staat. Naar mijn mening is de opening toch zeker 2.75 breed. En trek je niks aan van toeterende Spanjaarden, dat is hier heel normaal. Fijne plek en winkel heet nu Family Cash.
Sluit me aan bij vorige review, leuk plekje met café met lekkere koffie en iets te eten. Hele aardige bediening !!
prima plek, ziet er goed uit
prima plekje voor de nacht, tja, verkeer rijd redelijk snel langs maar prima geslapen, geen last van jeugd gehad die verderop aan het voetballen waren. Af en toe een vliegtuig. Dat er een plaatselijke onbewoonde camper stond was minder leuk, er mogen officieel maar twee staan. Jammer voor andere camperaars.
Hele fijne rustige plek, achter mooi middeleeuws dorpje. we hebben genoten van de stilte en de vogeltjes
Fijne plek, lekker rustig, winkels in de buurt
Fijne camping, veel schaduw, lekker zwembad en jacuzzi, goed restaurant. Camping kost inderdaad 20 euries per nacht 2 personen.
Overvol parkeerterrein, rumoerig overdag, treinen inderdaad maar niet storend, parkeerzuil was afgeplakt dus gratis.
Prachtig plekje, mooie vlakke ondergrond, leuk uitzicht, muisstil, we stonden er alleen, helaas werkte de electriciteit niet. Naar het dorpje gelopen en het kasteel, prachtig uitzicht
Prima plekje, dorp is leuk, coop in dorp
Fijne camping aan zee, leuke ontvangst.
Prima plek voor een nachtje, avond en ochtend spits wat rumoerig maar prima te doen
fijne ruime camperplaats, aardige ontvangst, bij een probleem werd meteen gereageerd en geholpen. Buiten seizoen wel heel erg rustig maar goede ruime plaatsen. De prijs is inclusief stroom 15 euro.
De prijs is inderdaad naar 17 euro per dag. Fijne camping, direct aan het strand.
Prima plekje, 13,00 euro, heerlijk rustig, fluitende vogeltjes, schaduw van de bomen, de vuilnis kun je verderop kwijt, winkel in de buurt en mopperaars moeten gewoon lekker thuisblijven.
prima mooie camperplaats, diverse keren gestopt. wel heel jammer dat sommige mensen geen 3 euro in de zuil doen voor het overnachten, rijden zo weg zonder betalen, asociaal gedrag.
Fijne plek, lekker ruim, vriendelijke ontvangst, perfect
Hele fijne ontvangst, wat een rust en wat gezellig al die dieren, niks is hier teveel gevraagd, wij komen zeker weten terug !!!!!
Fijne camperplaats, heerlijk geslapen, beetje hellend en geen levelers maar zo ver mogelijk naar de achterkant. Winkel op loopafstand.
Heel jammer, de camping is niet meer.
Fijne camping om elk jaar weer een paar dagen terug te keren, goede ontvangst, goed restaurant, zwembad, stuwmeer, activiteiten, water en elektriciteit goed geregeld.
fijne camping, goed restaurant/ bar en winkel voor je brood, aan zee,
klein modderig plekje, pal op de wind met flink manoeuvreren, restaurant prima, pad naar de stad is goed te doen.
prima kleine camping, houdt wel rekening met de vertrek en aankomst tijden, het wordt gewaardeerd dat men vertrekt tussen 8.00 - 13.00 uur en aankomt van 16.00 tot 22.00 uur.
prima camping, prettige ontvangst, fijn zwembad, fijne ruime plek, nieuwe aanbouw sanitair