@user345958387
- 2011
Deze plaats is mogelijk niet meer beschikbaar voor campers er staat nu een gebouw op de piazza.
Fijne rustige cp met een vriendelijke man die de 6€ komt ophalen en er bij vertelde moest je komen en 5 plaatsen zijn bezet mag je gerust langs het voetbalveld staan.
Zoals reeds meegedeeld bevind de camperplaats zich nu langs de weg 20m verder uitsluitend voor campers.
Zeer mooie camperplaats de mooiste camperplaats sedert we on Sicilië zijn. Kraaknet in de overtreffende trap. Zeer zeker een aanrader. Er komt een bakker iedere morgen en er is een shuttle dienst naar Serucasa.Zeer vriendelijke uitbater.
Één beetje zoeken om te vinden daar er nogal veel wagens geparkeerd waren . Alle services bruikbaar. Naast speeltuin maar om 21u30 stil nog beetje passage van wagens maar al bij al een rustige en stille nacht gehad stonden hier met 2 campers
Prachtige plaats met alle services aanwezig dichtbij rivier en wandelmogelijkheden
De camping is een 10 waard qua hygiëne en vriendelijkheid. Het is een verademing. Alles wordt minstens 2 maal daags gepoetst. Je zit een 100m van de waterlijn. We zijn eerst naar de verste camping gereden (allemaal kleine plaatsen en vuile wasmachines). Hier op Moskato 2 hele goede onderhouden wasmachines. Zeker een camping om te onthouden en terug te komen.Hier een kleine wk gebleven
rustige plaats geen voorzieningen
Zeer mooie cp pas begin dit jaar 2018 opengesteld op wandelafstand van restaurantjes en bakker
Pracht van een camperplaats. Heel proper en vriendelijke eigenaars. Dicht bij Giethoorn. Terecht een winnaar. Een echte aanrader.
Heel mooie cp prachtig voor overnachting . 3€ voor services parkeren gratis. Toilet open tot 22u . Picknick tafels, speeltuintje enz..
Je kunt er mooie wandelingen maken rond het meer. Daar ook gegeten. Wachtwoord voor internet krijg je niet.
Rustige plaats, weg van de drukte rond Agen.
prachtige plaats om even te verpozen, als je er iets wil eten dan krijgt men copieuze borden aan democratische prijzen . a1 autosnelweg dichtbij!
Nogal rumoerige plaats, door passage van goederentreinen en dichtbij snelweg, al bij al mooie plaats met alle voorzieningen.
De prijs is nu 5€ met elektriciteit, verder prachtige plaats.