@user346596033
- 2021
Prima plek 22 euro is echter teveel Alles wordt door vrijwilligers geregeld en elke euro die binnenkomt wordt gebruikt voor de aanleg van voorzieningen. We hebben prima geslapen en geen last van de treinen ondervonden. Dus even geduld en het zal een prima camperplaats zijn.
Prima plek ook voor grote campers oppervlakte is verdeeld in gedeeltelijk asfalt en split voor de grotere plekken. Toilet zou ik niet graag gebruiken maar als de nood hoog is🫣🫢
we hebben hier drie dagen gestaan. Het is een hele fijne plek om te staan. vrijdag werd er een Paella avond georganiseerd wat heel gezellig was. Het was de 2 de keer dat we hier waren en we komen zeker weer. Ze doen alles voor je om het je na de zin te maken
ik ben hier met een camper met een lengte van 9 meter en heb geen hinder ondervonden. Misschien moet de voorganger eens rijles nemen
Bij het binnen rijden van de camping werden verwelkomd met een vriendelijk zwaaiende familie dat was ons nog niet eerder overkomen. Wat een heerlijk ontvangst we werden vriendelijk begeleid en zochten samen een plekje op. Heerlijk gestaan in de schaduw van de bomen we zijn 3 nachten gebleven. Een aanrader!
Prima plek zeer vriendelijke ontvangst er wordt alles aan gedaan om het naar je zin te maken. Sanitaire voorzieningen keurig schoon en lekkere douche.
prima plek voor een overnachting vriendelijke ontvangst door de eigenaar die graag ervaringen met je deelt. Prima sanitaire voorzieningen en ruime plaatsen.
Prachtige locatie uitstekend sanitair gebouw heel prettige ontvangst. De eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Een aanrader we komen zeker nog eens terug
Sitecode: 91951
Prachtige locatie heerlijke koffie met proeverij zeer vriendelijke beheerders echt een aanrader. Komen hier graag nog een keer terug.
Prachtige locatie met ruime plekken en drinkwater met vuilwater afvoer putje bij de camper. Restaurant met terras en prima stoelen vlak bij de camperplaats en bovendien prima eten voor een heel schappelijke prijs. De natuur in de omgeving is fantastisch met een breed scala aan fietspaden. We komen zeker nog eens terug.
Wij waren hier op goede vrijdag hier gearriveerd de toegang naar de camping is smal maar wel te doen. Onze camper is bijna 8 meter en we rijden met een kar waarop onze motor staat. De ontvangst was zeer vriendelijk en we kregen een ruime plek helaas konden we over de Pasen niet blijven volgeboekt. Prachtige rustige camping mogelijkheid tot het eten uit de foodtruck. Al met al prima verblijf.
Prima plek om te zijn de eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. De plekken zijn ruim en heerst een heerlijke rust. Voor de kleintjes zijn er diverse speelplekken. Aan het riviertje is het goe vertoeven. De eigenaren hebben gevoel voor humor en er wordt veel gelachen. Bij de bar kun je prima iets drinken, maar ook kiezen uit een keuze menu al met al een prima verblijf. Wij verbleven hier 3 nachten.