@user352560453
- 2023
Reserveren via telefoon gaat niet, maar eenmaal aangekomen kregen wij een prachtige plek toegewezen: direct aan het meer. Vriendelijke ontvangst, eenvoudige maar schone sanitaire voorzieningen. Klein zandstrandje vanwaar je in het meer kunt zwemmen. Wij betaalden €42 per nacht voor onze camper met stroom en 2 volwassenen. Goede broodjesservice. Eenvoudig restaurant met gangbare Italiaanse gerechten. Afhaal pizza ook mogelijk. Kortom: een aanrader
Mooie camping met ruime plaatsen, met veel schaduw plaatsen. Schoon en modern sanitair. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Daar verkopen ze ook eigen (streek)producten. Aan te raden is het om voor de avond een tafel in het restaurant te reserveren: heerlijke Italiaanse keuken tegen redelijke prijzen. Volgend jaar is het zwembad klaar en dan is het helemaal top!
Sitecode: 20303
Perfecte camping: vriendelijke ontvangst door Niels (in het Nederlands). Prachtige ruime plek (18G). Modern en schoon sanitair en een schitterend zwembad. Broodservice is prima. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt maar het zag er goed uit. Terecht €52 per nacht voor een camper (met stroom) en 2 personen. Zelfs een waterkraantje naast de camper. De omgeving is wat minder: de Ligurische kust heeft betere tijden gekend.
Prima camping als uitvalsbasis voor een bezoek aan Turijn. De shuttlebus van de camping brengt je naar Druengo en daar neem je bus 059 en ben je in 45 minuten midden in Turijn. De camping is goed georganiseerd: lijkt nieuw en daardoor een beetje steriel. Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Het restaurant biedt een eenvoudige maaltijd met ook weer zeer vriendelijke bediening. Jammer dat het (nieuwe) zwembad dicht was: moest nog gekeurd.
Sitecode: 20189
Fijne camping met prachtige plekken, sommigen zelfs met uitzicht over de wijngaarden: je mag zelf kiezen. Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Eigenlijk is alles goed. Wij betaalden 38 euro per nacht voor onze camper en twee personen, stroom inbegrepen. Voor 12 euro meer mag je ook van het (mooie) zwembad gebruik maken. Een aanrader is restaurant Buon Padre op loopafstand.
Mooie, niet al te grote camping direct aan het Lago Magiore. Eigen zandstrand en zwemfaciliteiten in het meer. Zelfs een strandwacht om toezicht te houden. Het sanitair is schoon, wordt dagelijks schoongemaakt en er is een lekkere warme douche. Een aangename verrassing is het restaurant: je kunt er een eenvoudige pizza eten maar ook gewoon lekker Italiaans. En tegen redelijke prijzen. Kortom: een aanrader!
Mooie, ruim opgezette camping onderaan het Aosta-dal. Vrije plaats keuze na vriendelijke ontvangst (in het Engels). Schoon sanitair. Kleine bar met broodjes faciliteit. Opvallend rustig voor zo’n goede prijs/kwaliteit verhouding: wij betaalden 28 euro voor een camperplaats met stroom en twee volwassenen. En dan heb ik het mooie zwembad nog niet eens genoemd.
mooie, relatief nieuwe en niet al te grote camping. alle begroeiing nog laag dus weinig schaduw. lekker zwembad. kleine cafetaria. kortom: prima voor onze doorreis. sanitair is schoon. alle voorzieningen die je wenst zijn er. en dan nog voor een redelijke prijs: €25 per nacht voor camper met stroom en 2 volwassenen
Prima camping in het noordelijke Zwarte Woud. Veel seizoenplekken. Daarnaast een groot veld voor vrije campers; met stroom indien gewenst (wel een lange kabel nodig). Sanitair eenvoudig maar schoon en lekker warme douche (apart muntje kopen). Vriendelijke ontvangst. Broodjes service. Per nacht voor onze camper met stroom en 2 personen: €32,50. Heerlijke uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Enig minpuntje: supermarkt ver weg.
Mooie camping tussen de fruitbomen. Prachtig zicht op het fjord. Op tijd komen dan is er keuze qua plek. Vriendelijke ontvangst. Voor 1 nacht met camper en stroom en twee volwassenen 440 NKr. Sanitair is schoon en netjes. Enig minpuntje: voortdurend zoom-geluid van het aggregaat in het sanitair gebouw (wij stonden vlakbij). Mijn advies: ga wat verder weg staan; dan maar wat verder lopen.
Mooie camping met terrassen. Wij werden vriendelijk ontvangen en naar onze plek begeleid. Voor twee nachten camper met stroom en twee volwassenen 960 NKr. Sanitair is prima en schoon. Niet goedkoop maar het past wel bij het toeristische karakter van het plaatsje. Wij hebben de trein niet genomen maar in het dal naar boven gefietst: 20 km stijgen waarbij vooral het laatste stuk zelfs met elektromotor haast niet te doen is. Terug is dan een makkie
Kleine camping met veel vaste gasten (die zelfs een houten huisje aan hun caravan gebouwd hebben). Voor ons als passanten een apart veld met vrije plaats keuze. Zeer vriendelijke ontvangst met uitleg. Camper met stroom en twee volwassenen: 320 NKr. Douche 20 NKr extra. Schoon en prima sanitair. Geen wachttijden. Fietspad loopt achterlangs de camping. Dorpje Ål op 10 minuten. Daar ook grote supermarkt.
Grote stadscamping met alle voorzieningen. Duur (805 NKr = circa €72) voor 1 nacht met camper en stroom en twee volwassenen. Goede ruime plaats, deels met grind. Groot sanitair gebouw waar je met een pasje gratis naar binnen kunt. Alles nieuw en schoon. Werkt perfect. Met de fiets naar de stad is 10 km en goed te doen. Overigens stopt een bus voor de deur (hebben wij niet gebruikt).

Mooie camping met vrije keuze plekken. Wel even zoeken naar een vrije stroomplek. Om 19 uur komt de uitbater om af te rekenen: 370 NKr voor een camperplek met stroom, douche inbegrepen. Fraaie ligging nabij het meer met mogelijkheid te zwemmen. In de ochtend vers gebakken brood uit plaatselijke bakkerij.
Grote camping met ruime plaatsen. Niet goedkoop: 430 NKr voor een camperplaats met stroom. Douche dan weer wel gratis. Sanitair is schoon, maar wel wat krap bemeten wanneer de camping vol staat. Perfecte uitvalsbasis voor de hike naar Preikestolen. Tip: vertrek vroeg want vanaf 8 uur komen bussen vol met toeristen en loop je in de file. Best een pittige wandeling en soms zelfs wat klauteren met stenen van een halve meter waar je op moet stappen.
mooie camping met grote grasvlakte. inchecken vanaf 16 uur maar toen wij iets eerder aankwamen werden wij ook toegelaten. Camperplaats met stroom en 2 personen: 340 NKr. Douche extra: 15 NKr. Alles gaat op een electronisch pasje; handig maar niet vergeten! Het sanitair is goed verzorgd en schoon.
Kleine camping prachtig gelegen aan het water. Maar enkele plekken met stroom. Wij hadden er een voor onze camper en twee personen: 370 NKr. Daar komt dan nog douchen a 10 NKr bij. Het sanitair is schoon, iets gedateerd maar functioneert goed. Een aanrader om het nabijgelegen stadje Flekkefjord te bezoeken via een pittige fietstocht van 15 km heen (en weer 15 km terug).
Mooie kleinschalige camping. schoon en up-top-date sanitair. Wel wat weinig wanneer de camping vol staat. Wij betaalden 380 NKr voor een camperplek met stroom en twee personen. Daar komt nog douchen voor 5 of 10 NKr bij.
Nette en rustige camping op fietsafstand van Reims (25 km). Het sanitair is schoon en netjes. Fijne warme douche. Broodservice iedere morgen. Mooi zwembad. Eenvoudig restaurant (hamburger en pizza). Enig minpuntje: de WiFi werkte niet; bleek geleverd door externe partij waarmee geen verbinding te krijgen was. Extra kosten voor WiFi €8 per dag. Dat maakt de camping wel duur: wij betaalden €32 per nacht (camperplaats met stroom en 2 volwassenen).