@user360847962
- 2023
dit is prachtig. uitzicht op het meer en de bergen, rust, ruimte en een hele gemakkelijke eigenaar. Echt kamperen en geen mensen met radio’s aan. je kunt ‘‘s avonds mee- eten als je wilt. aan vermaak is er op deze camping niets. een weelde!
ja! deze camping krijgt van mij 5 sterren. hele fijne sfeer! mooie plaatsen, prachtig santair, zwembad! en heel kleinschalig. en niet bevuild door animatie.
veel te duur geworden. wij moesten 52 euro betalen voor 2 personen en een camper. en dan die “muziek “ die over de camping schalt en wij als overlast ervaarden. de volgende dag gauw inpakken en wegwezen
vrij mooie camping met grote plaatsen vlak aan zee. waarom toch maar een ster? omdat iedere avond verschrikkelijke animatie is die over de hele camping schalt en de camping ernaast probeert het nog eens te overschreeuwen. waarom toch…
het geheel heeft een vriendelijk uitstraling en is geschikt als uitgangspunt om Matera te bezoeken. shuttlebus! restaurant prima. plaatsen klein.
ik las het al eerder in een recensie en het is echt waar: je wordt hier door de politie weggejaagd omdat het een illegale plek is. wel jammer want het is er erg mooi. wij waren hier op 23-05-2025
we staan hier nu en dit maakt me alleen maar blij. direct aan het strand, natuurlijk, goede basisvoorzieningen, aardige eigenaar en verder geen kermis. waar vind je dat nog. wat mij betreft een 5 sterrencamping