@user363236124
Super goed verzorgde camping met eigen strand. Heerlijk meer om in te zwemmen. Eigenaren spreken Nederlands. Sanitair uitstekend! Top camping!
Super mooie verzorgde camping midden in de bergen! Uitstekende wandel mogelijkheden! Een en al rust!! Wij komen hier zeker weer terug!
Een heerlijke rustige plek! Perfect uitgangspunt voor wandelingen in de omgeving van monte Pasubio. Zeer vriendelijke gastvrouw, niets is teveel. Deze super plek ligt op 1100 m. De wegen er naartoe zijn soms wat smal, daardoor minder geschikt voor hele grote campers. Deze plek is een echte aanrader, wij komen hier zeker nogeens terug!
Camping is gesloten voor renovatie!!
Heerlijke camping, met veel gras. Grote plekken en een eigen strand. Echte familie camping waar de eigenaren ook goed nederlands spreken!
Eenvoudige camping met ruime plekken. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Overdag hoor je het locale verkeer, maar s'nachts compleet rustig!
Dit was de eerste nacht met onze nieuwe camper en deze camping was een uitstekende keuze! Vriendelijke eigenaren, een prachtige plaats op een mooi veld en alles was verder prima in orde. Overdag hebben we heerlijk gewandeld door een rustige omgeving. Deze camping is een aanrader en wij komen zeker nog een keer terug.