@user377987737
Grappig hoe verschillend mensen dingen ervaren. Wij vonden het een geweldig plekje, kleinschalig, uitzicht op het meer, je kunt er zwemmen. Inderdaad, je moet moeite doen om vlak te staan en het sanitair is bepaald onvoldoende. Maar voor ons maakt het plekje veel goed. GJ en M
Sitecode: 102055
Mooie plek, weg hoor je niet vanwege geluid waterval en rivier, sober sanitair en geen mogelijkheid tot het legen van het chemisch toilet. Inderdaad duur voor het gebodene, maar ach.... GJ en M
mooie plek, vriendelijke ontvangst, prima sanitair GJ e M
Inderdaad duur, 54, euro, daar zit alles bij in. Ook stroom standaard en prima sanitair. Je kunt beneden aan het water gaan staan, maar verder naar boven zijn plaatsen met wonderschoon uitzicht. GJ en M, 14 juni 2025
Sitecode: 11906
Duur, 46 euro, 2 pers, 1 nacht zonder elektriciteit. Als je mooi wilt staan (prachtig inderdaad) is het toiletgebouw erg ver lopen. Sanitair is prima. Legen chemisch toilet moest voor aan de weg, daar heb je geen camping voor nodig. GJ en M, sr
alles is sesloten geen ster dus, maar ja, dat moet je invullen
Jammer, alleen betalen met swish. Lukte niet. GJ en M
De foto geeft een wat vertekend beeld. Slechts twee plaatsen hebben uitzicht. De andere zijn donker onder de bomen. Wij zijn omgedraaid. GJ en M
Ik herken me totaal niet in de reactie van Bender. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen. Prima camping, we komen nog een keer terug. Want het regende en wij waren er voor 1 nachtje. Sanitair voldoende. GJ en M
wij hadden het prima, sanitair eenvoudig maar schoon, privacy aan de rivier, tochtjes met fiets en auto. fijne uitvalsbasis. GJ en M
Sitecode: 19585
Wij stonden hier prima met onze bus camper. Sanitair is eenvoudig en weinig privacy, maar schoon en lekkere douche. Leuk wandelingetje naar het meer. GJ, M en hond. juni 2022
leuke camping, jonge behulpzame eigenaar, wasmachine en droger gratis. klein restaurant. aanrader! Geert Jan en Marchien, 3 juni 2022