@user385164606
- 2021
Aan deze plek mankeert niets. EEN PAREL. Wij hebben de fout gemaakt om op het grasveld te gaan rijden. Helaas. WIJ REDEN ONS ZELF VAST in het natte grasveld. Was niet de bedoeling dat snappen wij... was makkelijke voor ons ivm aanhanger. Gelukkig de campereigenaar heeft ons eruit getrokken. ZEER vriendelijk. Alle lof voor deze Meneer. Uitstekende plek om te overnachten maar ook om een aantal dagen te blijven staan . Wat een Rust in de nacht.
Wij komen hier erg graag. Rustig en een gezellige sfeer. Gewoon komen en gaan ervaren. Begin sept vallen de appels v d bomen maar ook de walnoten. En.... daar mag je gebruik van maken. Alles is er....... een pareltje van een plek als je van natuur houdt. Doe maar gewoon . Wij komen terug.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Zeer vriendelijke dame. Prima plekken. Alles is er. Sommige dingen wordt aan gewerkt. DAT KOMT GOED. Een heel mooi gebied om in te fietsen of wandelen. Leuke omringde plaatsjes. De plekken zijn goed verzorgd. Ook al zit de A7 dichtbij wij ervaarden daar geen last van. Mooie boomgaard en goed fruit. Wij komen weer. Tom en Gré
Een Parel . Wat een rust straalt deze plek uit. Eerlijkheid en Respect voor elkaar. Wij hebben een pracht tijd gehad hier. REMCO denkt mee luisterd en is zeer behulpzaam. En het eten wat hij maakt is erg lekker. Vooral de Oosterse schotel maar ook de Pizza. Smullen maar. Vanuit deze plek kun je naar vele dorpen. Prachtige plek om te fietsen. Aan deze plek kun je niet voorbij gaan. Gewoon aankomen en genieten wat deze plek te bieden heeft .
Voor de derde keer waren wij er. Blijft een zeer vriendelijke plek . Alles is aanwezig. Het echte landleven . Gewoon aanwippen en ervaren.
Een parreltje onder de campings. Het echte buitenleven. Veel groen en grote plekken en zeer schoon. Alles erop en aan. Van wasmachine tot droger en een heerlijke douche. Een zeer ruim keukentje met echt warm water om af te wassen Hier geldt respect en eerlijkheid. Maar ook vriendelijkheid van de eigenaren. Ruurlo op zeer kleine afstand.Het dorp heeft alles. Leuke fiets/ wandel routes. Er valt genoeg te beleven in de omgeving. Wij komen terug.
Veel is er al over geschreven. Prachtige plek voor overnachting maar ook om een aantal dagen te blijven staan . Alles is zeer vriendelijk en gemoedelijk. Wij hebben 2 dagen gestaan. Dit voelt als echt camperen. Gevoel van vrijheid . De voorzieningen zijn prima. Wij hebben mee gegeten in het restaurant. Een aanrader. Gewoon doen!!!!! WIJ KOMEN ZEKER TERUG. Deze plek daar kun je niet aan voorbij gaan. Lieve groet Tom en Gré
Een parel . Wij hebben hier 6 weken gestaan. Wandelen fietsen en motor rijden. Sax is een heel fijn dorp met alles erop en aan. Vriendelijke bevolking en keuze uit vele eettentjes . De sportschool is een aanrader. En Juliën en Sharmain. NIETS IS TEVEEL. LUISTEREN , HELPEN EN DENKEN MEE. Er wordt veel gelachen op deze plek. Schoon Zeer verzorgd De pizza van Juliën is een aanrader . ZALIG TOP CAMPER plek. Wij komen weer. Tom en Gre.
Nooit gedacht . 75 plekken en dan een rust ,veiligheid en vriendelijkheid . Zeer sfeervol en Internationaal. Een pareltje onder de Camperplaatsen . Vele mogelijkheden te ondernemen. 3 hele leuke strandjes om naar toe te gaan. Fiets / Wandelschoenen of met de motor het kan allemaal. Lekker mee eten of een drankje aan de bar. Dit is zo,n plek daar kom je weer. Tijd tekort. DANKJEWEL. Liefs Tom en Gre. Wij Komen Terug Zeker weten.
Geweldige plek EEN PARELTJE. ALLES is al gezegd . Zeer schoon fris en gezellig. WIJ KOMEN WEER Lieve groet Fam Schuurman
4 nachten gestaan. Fietsen kun je hier fantastisch. Ook motor rijden. Alex is een ontzettende leuke eigenaar die zeer hulpzaam is. Niets is teveel. Een zeer veilige plek.En zijn honing is Zalig!!!!!!Vele tips gekregen en leuke.. De 5 dorpen erom heen daar moet je zijn geweest. Op je fiets erg leuk.
Alles is al gezegd . Helemaal Top. Ook door Mimmi maar haar laten knippen. Maar dat vrienden die bij ons op bezoek kwamen ook gewoon geknipt konden worden door Mimmi dat was toch wel heel gastvrij. Mijn kapster thuis zou het niet beter kunnen. Vakvrouw.
Dit is niet camperen maar CLAMPEREN.!!!!!! Heerlijke tijd gehad 7 dagen lang. Schooonheidsbehandeling gedaan is Top Pedicure ook geweldig !!!! Nele is een Vakvrouw. Het dorp Puerto Lumbreras daar zijn alle voorzieningen. Wij komen terug. En Yvan en Nele al het begin is moeilijk maar aldoende leert men. TOPPERS zijn jullie. Tom en Gré.
Een prachtige rustige camperplek. Wij hadden de motor bij ons Het walhalla voor ons . Het restaurant is een aanrader. Heerlijk. Een douche zoals thuis. De eigenaar doet ontzettend zijn best en eigelijk is alles mogelijk. Wij komen weer. Dit is ook camperen . Het past bij ons.
Wij hebben hier een week gestaan. Deze camper plek is erg fijn om te staan. De eigenaren denken met je mee . Onze kinderen kwamen over vanuit Nederland en vanuit deze plek kun je allerlei kanten op. ( wij hadden tijdelijk een huurauto ) Er hangt een heerlijke sfeer op deze camperplek. De woorden EERLIJKHEID en RESPECT zijn hier echt van toepassing. Genoten van het zwembad en de schommel. Een aanrader is de HOT TUB. GEWOON Wij komen weer.
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Mooi overzichtelijke plek . Schoon veilig en lieve bevolking. Dorp is erg leuk om door heen te fietsen.Het dorp is van alle gemakken voorzien. 2 x op de dag komt de geiten hoeder voorbij met zijn geiten . Leuk tafreel En dat er op het voetbalveld soms gespeeld of getraind wordt is wat geluid betrefd alleen maar gezellig s,Avonds zeer sfeer vol door de verlichting. Uitstekende overnachtings plek. Dank daarvoor.
Een parel onder de camperplekken.. Wij hebben hier 22 dagen gestaan. Wat niet de bedoeling was maar........ de rust de ruimte de privacy en ook de gezelligheid tijdens het mee eten wat James klaar maakte was VERRUKKELIJK. Utrera is een prachtige plaats met vele mogelijkheden. Alles erop en aan. Per motor of fiets. Wij zouden zeggen, deze camperplek kun/ mag je niet overslaan.En Angela dat is een super gastvrouw.. Liefs van Tom en Gré.
Een Parel onder de camperplekken. ECHT WAAR!!!!!!!!! Rust. Wie van de natuur houdt komt hier aan zijn trekken. Een zeer prettige plek om te vertoeven. Wandelen , fietsen , lekker eten in de buurt , en je kunt hier geweldig motor rijden. Alles is er in de buurt. De camperstalling is uitstekend. Het gaf ons een zeer veilig en goed gevoel.En Andre is iemand die luisterd meedenkt en je hele goede leuke tips geeft. Een helpende hand. TOPPER.
Zeer gastvrij. En vraag !!!!!!!!! en de Familie staat voor je klaar. Heel gezellig. En laat je verwennen met een heerlijke maaltijd door James bereid. Zalig. Ook de verwennerij van een heerlijke wellness massage van Laura daar kun je niet om heen. Mag maar hoeft niet. Pareltje onder de camper plekken. Angela James en Daniël DANKJEWEL. Utrera . Een leuk gezellige dorpje waar alles is. Op 3 km afstand fietsen. Prima te doen. Tom en Gré
Een parreltje. Het wordt wel erg moeilijk om deze plek te evenaren. Alles erop en aan.De eigenaren denjen mee hebben een luisterend oor en geven je het gevoel van WELKOM te zijn. Gelukkig komen we terug. Ik zeg Heilige grond , de rust ,de omgeving en mede door de behulpzaamheid van Ankie en Joep kon het niet beter. TIP. Mochten je kinderen je willen opzoeken er is daar een hut waar ze met 2 personen kunnen slapen. Wat wil je nog meer.