@user389745531
- 2020
wij betaalden 75 RON voor camperbus, 2 personen, zonder electriciteit/nacht. Kleine rustige camping in mooi gebied. Eigenaresse spreekt geen Engels maar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Volg over de rivier de bordjes en niet de aangegeven route op google maps! voor grote campers mogelijk moeilijk te bereiken.
Het was warm dus kozen we een plek met een zwembad. Maar helaas! Zwembad om onduidelijke reden gesloten. Maar even informeren bij de receptie van het hotel, onbemand! Dus maar op de bel gedrukt . . . . . .geen reactie. De foto's op de site zouden ons uitzicht geven op landerijen . . . . Helaas, rondom de plek werd hoogbouw gebouwd, met bijbehorende geluiden . . . . erg jammer! De plek was netjes, wc's goed en douche prima, daarover geen klacht!
Oorspronkelijke camping is gesplitst. Het achterste deel is gewoon geopend maar zijn ze wel bezig met onderhoud (niet overal electra). Ook de voorzieningen zijn nog niet (geheel) op orde. Brood voor de volgende dag kun je gewoon bestellen. Voor de ingang iets verder doorrijden. Deel van de camping niet geschikt voor grote en/of hoge campers. Hoe dan ook: het was en is een mooie kleine camping aan een schitterend zandstrand.
naast gelegen camping kom je na 18.00 uur niet meer op! Camperplaats maakt gebruik van Camping Card Park. Als je geen Card heb kun je die aan de paal aanschaffen voor 5 euro extra.
mooie rustige camperplaats met uitzicht op 3 windmolens in een voor ons verassend dorp. Alles staat in het teken van Don Quijote, huizen, museum, barretjes met eetgelegenheden tot laat en een uitgezette wandeling in het gebied.
Mooie camperplaats op fietsafstand van Treviso met goed sanitair en campervoorzieningen. Geen vliegtuigen s nachts. Ligt direct aan een meertje waar de eigenaar diverse ligbedden en picknicktafels onder de bomen voor gebruik neer heeft gezet. Voor degenen die naar de stad willen lopen of fietsen: neem het speciaal aangelegde fietspad over de oude spoorbaan. Via de gewone weg is het niet prettig fietsen. Enne, Treviso is het bezoeken echt waard.
Prima plek voor een overnachting ondanks alle werkzaamheden aan de weg en skipistes. Er is een toilet overdag te gebruiken naast de open skilift. En je kunt natuurlijk altijd terecht in het restaurantje voor een kop koffie met heerlijke apfelstruddl. Vanuit hier kun je vele mooie wandelingen maken. Wel erg massaal. Bij nader inzien was de parkeerplaats hoger mooier geweest maar is beperkt toegankelijk vanwege doorrij hoogte.
prima plek voor een rustige overnachting en bezoek stad. Maandag en dinsdag is het ruhetag en is er geen toegang tot wc en douche. vuilnisplaats was erg smerig vanwege overvolle containers en zwerfkatten.
Prima plek voor een heerlijke rustige relax dag en avond. zelfs in het hoogseizoen. mooi zwembad in een rustige omgeving. Dichtbij Ostuni maar op gewone fiets door heuvelachtige omgeving lastig te bereiken.
parkeerterrein voor auto's en campers. Prijs ondertussen 20 euro en geen wifi
prima plek maar in het hoogseizoen erg druk en campers boven op elkaar. Na 20.00 uur vol waarna nieuw aangekomen campers uitweken naar de grote parkeerplaats waar het voor campers verboden te parkeren is. watervallen alleen na betaling te bezichtigen.
Mooie en kleine camping midden in Schoorl. Goed en nieuw sanitair. En bovenal, aardige beheerders met liefde voor het bedrijf.