@user400725599
- 2023
Prima camping voor 1 dag, voor ons te ver van het wandel gebied mullartal.
Prima kleine camping om door te reizen , we werden erg vriendelijk ontvangen!
prachtig gelegen plek, de sauna is prijzig maar je krijgt daarvoor wel een unieke plek met koude duik in het fjord! Eigenaars zijn super vriendelijk, toiletvoorzieningen zijn schoon en groot !
voor ons het 2 de jaar op deze fantastische camping. veel bezienswaardigheden in de buurt en je kan heerlijk fietsen in de omgeving. Weinig douches op de camping, das het enige minpunt . Wij komen zeker terug !
een fijne camping voor een tussenstop, je mag zelf een plaats uitzoeken. Je kan inderdaad zo het mooie lazisse inlopen vanaf de camping. Een nadeel vonden wij dat er nauwelijks een strandje is. Als je van toeristische, drukke plekken houd , ben je hier op je plek!
grote camping, schoon en luxe sanitair. het sta-geld is aan prijs maar je zit in een mooie omgeving, je kan er ook prima eten ! wij hebben een paar dagen rond gefietst , waar de omgeving zich goed voor leent .
prima plek voor 1 overnachting, in een mooie omgeving, wij stonden op de parkeerplaats, was prima te doen!
Sitecode: 72069
prachtige plek, mooi sanitair en lekker eten bij de buuren. ook ideale plek voor te hiken en veel moutainbike mogelijkheden!