@user424085857
- 1991
Via de site kost een overnachting op de camperplaats € 35,00 !!!! Belachelijk!!!! Ligt aan de drukke N372 met ‘s ochtends en ‘s avonds op door de week files. Camping staat te koop, daar zal het wel aan liggen 🤨
Camping is heel basic, er zijn plekken aan het water maar je ziet vanwege hoge begroeiing weinig van de Weser. Pad naar camping is gruwelijk steil.
Prachtig plekje en hartelijk ontvangst door de kioskbeheerders. Borg van € 30,00 (2x € 5,00 sleutel plek/stroomkast en € 20,00 toegang toiletgebouw) Douchen € 2,00 per keer (douchemunten apart bij havenmeester ophalen/betalen) 6 minuten douchen. Heel jammer dat de bootjesmensen (die met hun auto komen) racen langs de plek waar de campers staan. Levensgevaarlijk voor camperaars met kleine kinderen. Om 06.30 reden (jakkeren) de 1e auto’s al langs.
De ligging is perfect, dichtbij strand, daarom een ster. Verder een simpele toestand, € 20,00 per nacht en douchen € 0,75 (muntjes).
Prachtige locatie, schoon en zeer aardige eigenaren. We hadden motorpech met onze camper en de eigenaar heeft ons met de tractor te plek gezet! Top! Valkenburg is dichtbij, met de fiets prima te doen.
Prachtige grote kampeerplekken, allen rondom een (zwem)vijver. zeer geschikt voor campers, harde ondergrond (gras). Sanitair zeer schoon. vriendelijke ontvangst met koffie (in thermoskan aangeboden) en gevulde koeken.