@user440360360
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Redelijk rustige stadscamping bij sportpark. Prima op fiets naar centrum alsmede tram bij ingang. Erg goedkoop PLN 55 per nacht voor 2p zonder electriciteit. Sanitair acceptabel. Bij regen kan het wel modderig worden. Geen verharde plaatsen. Gelet op prijs toch 4.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Hele rustige camping in de bossen nabij Potsdam. Ligt aan meer. Lichte overlast van luchthaven Schönefeld maar in de nacht erg stil. Sanitair heel erg schoon. Douche met muntjes €1,50 voor 4-max5m. Geen wastafels bij Doucheruimte. Beperkt restaurant aanwezig.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima rustige plek. Net sanitair. Nabij een meer en restaurant. Kleine camping. Prima plek op doorreis. €20 voor 2p zonder electriciteit. Geen mogelijkheden om water te lozen, maar mijns inziens prima prijs kwaliteit.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Super vriendelijke ontvangst door eigenaar. Beperkt aantal CP's. Grind plekken, maar je kunt ook nog op het gras staan. Faciliteiten echter top. Er is fitness, welness en zwembad. Grote speeltuin voor kinderen. Heerlijk restaurant en terras. Douche en sanitair prima. Eigenaar bracht volgende ochtend nog komkommers en tomaten naar alle kampeerders. €36 voor 2p plus electriciteit is fors, maar je krijgt er wel wat voor. Echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Fijne ruime rustige plekken. Alles aanwezig. Prima douches. Ziet er netjes en schoon uit. Prima plek om zoutmijnen Wielizcka te bezoeken. Dit kan met de fiets . Krakau wel wat verder en niet echt lekkere fietspaden. Met caravan zou ik deze camping absoluut aanraden want aanzienlijk goedkoper dan campings bij rivier Krakau. Wij betaalden €25 voor 2p incl electriciteit.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Hele fijne locatie om Krakau te bezoeken. Ong. 6km met fiets lang rivier en mooi fietspad. Camping heeft wel verschillende plekken. Wij stonden boven (Plek B5) op verharde plekken met veel ruimte. Was niet overal zo. Hier is het ook erg rustig. Beneden denk ik meer geluid van doorgaande weg. Sanitair zeer netjes en een heerlijke douche. Kan deze plek zeker aanbevelen. €40 / 170 PLN per nacht voor camper 2p zonser electriciteit.
Sitecode: 196344
Prima locatie dicht bij startpunt Auswitsch tours (5m op de fiets). Rustige camping. Totaal 11 cp's met electriciteit. CP wel wat klein. Alles ziet er zeer verzorgd uit. 1 toilet en 1 douche. Geen wachttijd ervaren. Kan deze cp zeker aanbevelen.
Augustus 2026
Sitecode: 195875
Fijne kleine stadscamping. Alles on-line regelen, maar werkt prima. Beste openluchtdouche ooit. Heerlijk warm water. Bolt naar kasteel of centrum ong €5 en werkt perfect. 2p plus el was €39 per nacht. Je hoorde nog wel trein, maar niet heel hinderlijk. Absolute aanrader voor Bratislava.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping om Wenen te bezoeken. Prachtig sanitair. Plekken wel wat klein. €50 voor 2p plus electriciteit. Goede tips in de buurt zijn Ernst Fuchs Museum en een Heurige bezoeken in Neustift. Met bus 43B ongeveer 20m vanaf camping. Wij waren bij Fuhrgassl-Huber. Een absolute aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima stadscamping. €28 voor 2p zonder electriciteit. Douchen wel gedoe met muntjessysteem, maar wel gelukt. Fietsend naar de stad eerst naar einde meer fietsen en dan via Google voetpad volgen. Je kunt dan langs rivier naar centrum. Je komt uit bij Urquell brouwerij. Tour brouwerij is absolute aanrader. Beste om wel te reserveren.