@user440360360
Hele mooie rustige camping. Prima sanitair. Ruime plaatsen. Aankomst tot 22.00 was mogelijk. Eur 17 voor camper zonder electriciteit. Prima prijs kwaliteit.
Prima locatie aan Omaha beach. Restaurant, snackbar (alleen juli/augustus), zwembad en epicerie. sanitair schoon, maar wel koud/lauw water. Douches met tag (onhandig), maar heel heet of koud. Niet fijn. Ligging perfect om omgeving te verkennen. Absoluut de Amerikaanse begraafplaats bezoeken, e-bike dan wel handig.
Grootte nette camping. camper 2p met electriciteit Eur 26,20 in september. Prima sanitair, water nabij ruime plek. Zelfs fitness (gratis), sauna en zwembad. Gratis prima wifi, broodservice en prima betaalbaar restaurant. Verschillende mogelijkheden om naar Honfleur te gaan. Wel elektrische fiets nodig. Deauville en Trouville zeker de moeite waard. Gelet op faciliteiten, prima prijs kwaliteit.
Prma camping op doorreis. Erg rustig. Snackbar op camping. Niet veel in de omgeving. Rouen 35m. Sanitair schoon en douches ok, geen wc rollen en toiletbril maar komt vaker voor in Frankrijk. Prijs kwaliteit prima, €19 per nacht.
2e x hier gestaan met 4dgs. Prima plek. Dag 3 en 4 komen ze hier (bijna) langs. 3km naar ponton Cuyk. Ook prachtig fietsen in omgeving. Leuk restaurant. Geen muntjes meer voor de douche. Plek 8 is beste plek.
Superplek op doorreis, maar ook om Oost Vlaanderen te verkennen. Gent 21 km en knooppunten lijst ligt ervoor klaar. Sanitair ziet er schitterend uitzicht. Fantastische douche. Compleet ingerichte keuken met zitplaatsen. Super gastvrij met een drankje bij aankomst. In het weekend ook mogelijkheden om op terrasje wat te drinken. Geen mogelijkheden voor legen grijs water. BIj aankomst niet erf (grijs grind) oprijden. Ingang camping bij hek daarnaast
Zijn hier 3 nachten geweest. Gbp 37.50 voor verharde plek met elektriciteit (camper 2p). Geen munten voor douches. Sanitair op 2 plekken, waarbij oorspronkelijk gebouw wel kwalitatief iets beter is. Rustige plek voor stadscamping. fietsen naar centrum langs rivier (4km) prima te doen. Echter bus ook vlakbij. Roeivereniging vlakbij heeft nog prima restaurant en "pub", waar het goed toeven is bij mooi weer. Aanrader wat mij betreft
4 nachten op camping verbleven. Alles werkt. geen munten voor de prima douches. Schoonmaak zou 2x per dag kunnen gelwt op ee grootte van de camping. Voor een stadscamping met 4 luchthavens ongelooflijk rustig gedurende de nacht. Meerdere mogelijkheden om naar centrum London te gaan. alle varianten al snel minimaal 1uur. Met de fiets kan je ong 10km langs rivier en park. Absolute aanrader wat mij betreft.
Fantastische plek. Aantal plaatsen hebben schitterend uitzicht. Prima sanitair. Douche €1. Prijs €36 met electriciteit. Stevige prijs, maar gezien locatie (Ring of Kerry), uitzicht en niveau voorzieningen wel 5☆ waard.
Prima camping op rustige plek. Wat verouderd, maar alles werkt. Verharde plekken met elektriciteit en water voor €36. Geen muntjes voor douches. Blarney castle prima te doen met elektrische fiets. Weg terug ong 2km omhoog. Fiets naar Cork niet aan te bevelen. Af en toe vliegtuig dat overvliegt, maar niet storend.
Sitecode: 41905
Prima camping. Alles werkt. Sanitair wat verouderd, maar prima. Douches €1 voor ong 5m Verharde plekken inclusief electriciteit voor €34
Locatie echt fantastisch. zo dichtbij aan het strand. Grasplek zonder electriciteit €20. Prima eten in pub. Douches €2 voor 5m, maar 1 werkte niet en andere was ook niet top. Met mooi weer kunt je zo 2dg blijven.
Rustige plek vlak bij visitor center. Sanitair ok. €35 inclusief elektriciteit en douches. Op elektrische fiets naar parkeerplaats Sliabh Liag prima te doen. Daarna nog 2km lopen. 1e heuvel waarschijnlijk te stijl voor fiets. De rest prima met fiets te doen. leuke pub met prima eten op 500m
Rustige plek aan het strand. Sanitair ok. Douches €2. Grasplek zonder electriciteit €32.
Prima locatie en rustige plek. Galway zeer populaire stad. Prima per fiets te doen, maar ook goede busverbinding. Douches met munten €1. Sanitair netjes. €44 voor grasplek zonder elektriciteit wel fors.
Hele rustige plek. Verharde plaatsen. Wel rommelig en niet allemaal even schoon. Geen muntjes voor de douche. €15 zonder electriciteit. Als je naar noorden gaat is dit prima plek voor bezoek aan Bunratty Castle. Limerick kun je overslaan.
Prima camping. Alles werkt, geen muntjes voor de douche. Locatie prima. Prachtig fietspad door NP. Op een mooie dag ook zeker naar Ross Island gaan. Prijs wel fors. €44 excl electriciteit voor plek op grasveld.
Sitecode: 20524
Alles is top. Ligging op loopafstand pier voor vertrek ferries met uitzicht op Cliffs. Mooi en voldoende sanitair. Verharde vlakke plekken met elektriciteit, maar kunnen ook zonder worden verkregen. Douche 5m voor €1. Prijs €35 zonder elektriciteit. Prijs blijft wat aan hoge kan, maar gelet op locatie normaal voor Ierland.
Super plek. Erg rustig aan het water. geen electra, maar wel net sanitair gebouw met prima douche. 6m voor €2. Er is een honestybox. tarief €10 per nacht. In dorp (600m) nog pub met muziek in het weekend. Voor eten alleen 2 afhaalmogelijkheden en kleine supermarkt.
wij betaalden €35 voor 2p. excl electriciteit geen optie. mooie verharde, rechte plekken met stukje gras ervoor. nabij strand. erg rustig. net sanitair. douches 20p voor 3m. grote camping met veel vaste plekken dus in hoogseizoen vast wel drukker.
wij betaalden €35 voor 2p. elektriciteit zit hierbij. excl geen optie. douche €2 voor 6m. erg rustig. zeer schoon en net sanitair. verharde rechte plekken. pub op 2km
wij betaalden €32,50 voor camper 2p zonder electriciteit. plekken gewoon stuk asfalt en redelijk recht. alles zeer verzorg. erg schoon sanitair. mijn douche had wat druk problemen, maar douche van mijn vrouw was perfect. absolute aanrader. ik denk in hoogseizoen ook maaltijden. nu alle ontbijt opties.
Qua locatie beste plek in Belfast. goede busverbinding, maar fietspad tot bijna aan het centrum helemaal top. Gbp 32 inclusief electriciteit en water op verharde plek. (zonder geen optie). Douches en sanitair prima. Wel tijdig reserveren want beperkte beschikbaaheid. je kunt niet eerder inchecken, maar vlakbij wel ruime P&R. Wij hebben hiervoor 1 nacht op Let's Go Hydro gestaan. Zeker goed alternatief en buiten seizoen stuk voordeliger.
Verbleven hier 1 nacht (camper, 2p, geen elektriciteit) en betaalde GBP 10. Douches en sanitair waren prima. Waterpark was nog niet open dus niet helemaal representatief. wel rustige plek. Af en toe kwamen wat mensen langsrijden maar gaven geen overlast. iets verder van centrum, dus fiets niet aan te raden maar was wel een busverbinding. wij zijn met camper naar Titanic experience gegaan en weer terug gereden (ong 30m).
Dichtbij ferry. Vriendelijke personeel. Langs doorgaande weg, maar rustig s'nachts. Douches en sanitair zeer netjes. €35 voor 2p zonder elektriciteit. Wel nog €1eur voor 4m douchen. Douchegel aanwezig!
€10 voor plek zonder elektriciteit. Electriciteit is €5. Zeer rustig, maar pub kan nog wel wat luidruchtig zijn tot 11pm. Leuke pub om wat te nuttigen. Mogelijkheden om cassette te lozen en water te tappen. ondanks drukke periode (lang weekend) voldoende plek, door ruime grasveld. Bijna geen verharde plaatsen.
Sanitair verouderd maar werkte prima. Douches gewoon warm water. Drukknop met zeer korte duur. Prima verhardeplekken met electriciteit en water. Wij konden vroeg inchecken en met fiets langs de rivier naar kasteel (10m). Zeer vriendelijke eigenaar. €30 voor 2p zonder elektriciteit. Kortom, wij waren zeer tevreden.
Prima plek om Vigo te bezoeken of te parkeren voor dagtrip naar Cies. €12eur zonder electriciteit. Vooraf reserveren (+34623144000 via whatsapp) wel handig. Beperkte ruimte om aan straatkant te parkeren zodat hek kan worden geopend Neem bus 5A naar centrum of haven!
Prijs erg laag zo dichtbij strand en Porto €37.50 voor 4dg (camper 2p geen electriciteit). Echter, camping heeft wel onderhoud en upgrade nodig. Douches zelfs te warm. geen warm water voor afwas. 1 wasmachine voor hele camping. ligging super. Is richting Porto en naar zuiden een fietspad van ong 15km langs hele boulevard. Porto dan ook prima aan te fietsen. veilig en geen heuvels. Camping zeker aan te bevelen.
Ruime camping. Sanitair prima. Oogt wat smoezelig maar werd wel schoongemaakt. Douche super. €25 voor camper (2p) zonder electriciteit. Op de fiets naar centrum prima te doen. Wel e-bike nodig. In centrum fiets parkeren en daar lekker rondwandelen.
5☆ voor een gratis camperplek dicht bij het centrum. Ruime plekken. mogelijkheid om water te lozen, water te vullen en wc te lege.n. ong 30om van station waar betaald toilet is 50ct. Aanlegsteiger rondvaartboten 15-20m lopen. Onder station door. wij kwamen op zondag rond 12uur aan en er waren 2 plekken.
Sitecode: 19402
Prima camping. Net sanitair en prima douche. Ondanks dat camping aan weg ligt s'nachts erg stil. €17,80 (camper 2p) zonder elektriciteit. Elektriciteit €5,40. Dorp op fiets is prima te doen met e-bikes. Je kunt vanuit dorp naar farol (beste zicht op surfers). Leuk om dit met lift/trammetje te doen €4 pp retour.
Is ruimte voor verbetering, maar ook lage prijs (€15, 2p zonder electriciteit). Douches prima. Rustige camping ondanks niet ver van weg verwijderd. Via grindweg en fietspad (google maps) ong 5,5km naar Teatro Romano. op de fiets langs rivier naar Aquaducten leuke route. Zeker 4uur nodig om alle Romeinse sites te bezoeken.
Prima plek voor stip op doorreis of om Caceres te bezoeken. Zeer ruime, vlakke plaatsen met privé sanitair en standaard electriciteit. Prima douche. op de fiets is Caceres prima te doen. niet de Google maps route volgen, daar dit meer wandelpad is. Op de fiets naar het centrum de linker parallellbaan blijven volgen. Aan het einde via stijle heuvel rondom de tennisbaan. Daarna fietspaden en via trottoir naar centrum. Dit is meest veilige route.
Prima camping om NP Monfragüe te bezoeken. Net sanitair. Niet alle plekken zijn even vlak. Wij zijn naar Salto del Gitano gereden (20km) om valle gieren te zien. €17.80 2p zonder electriciteit.
26 maart langsgeweest. Camping erg leeg, maar niet mogelijk 1 nacht te verblijven. Erg klantonvriendelijk in deze rustige periode.
26 maart nog gesloten. Reageerde ook niet ook email. zijn daarna naar parking bij Paza de Torres gereden. Daar was nog plaats.
Perfecte parkeerplaats voor hoogtepunten Cuenca. we hebben ook hier overnacht met ong. 8 andere campers. rustige plek s'nachts. Toilet van parkeergarage 24uur open. Niet heel schoon. voor 24uur eur 16, maar voor 3 uur parkeren denk ik ook al 7/8 eur.
In korte tijd 3e x dat we hier staan. Prima plek voor bezoek Lyon, dich bij snelweg en goede sanitaire voorzieningen. Eur 23 voor camper (2p) zonder electriciteit. Kan ietwat gehorig zijn s'nachts, maar niet zo gek voor camping dicht bij de stad. Komen zeker weer terug. Hele jaar open!
Op doorreis 1 nacht gestaan met camper. eur 31 voor staplaats zonder electriciteit en 2 douche muntjes. In voorseizoen wel wat aan hoge kant. Mooi verwarmd sanitair, verharde plaatsen, erg rustig en mooie omgeving. Kwamen zondagavond in donker aan, nadat we even gebeld hadden, maar was geen probleem. voor omgeving komen we zeker x terug.
Prima plek om buiten seizoen te stoppen op doorreis. Nu nog hele jaar open maar dit jaar 19okt25 dicht en 2mrt2026 weer open! Prima sanitair. Betaling met automaat erg makkelijk. Hele vriendelijke eigenaar/medewerker. Voldoende verharde plekken. ong 500m van RN dus ook erg stil s'nachts.
Prima locatie aan de haven. Alles met digitale code te verkrijgen via automaat. 190dkk camper 2p (24uur) en 50dkk storten voor gebruik stroom en douches (10dkk per 4m). Douches ook met code. Mogelijkheid voor wassen kleding en afwas. Dichtbij restaurants / cafés in haven. Vanuit hier kan men prima fietsen en wandelen. In ochtend vanaf 6uur wat meer geluid door werkzaamheden van haven. Zeker aan te bevelen.
Zeer mooie rustige camping. Betaalde DKK 295 voor plek met stroom. Douches 5 DKK per 2.5m. Sanitair zag er wel top uit. Faciliteiten voor koken en afwassen. Dodekalitten (ong 1km). Absoluut de moeite waard, maar moet gezegd wij hadden fantastisch weer.
Leuke camperplek nabij water. Camping nabij. Stroom bij groot aantal plaatsen. Je kunt gebruik maken van douches camping (ong 500m). Nabij camperplek WC, waterkraan en lozen chemisch toilet. DKK 180 voor plek met gebruik douches (2p), geen stroom gebruikt. Wel heel veel muggen hier.
Aan het water nabij snelweg. Beperkte geluidsoverlast. Super sanitair. Veelal aparte doucheruimten met toilet, douche en wasbak. Leuke bar waar ook maaltijd kan worden genuttigd. Tijdens EK voetbal op grote TV. Leuke sfeer. Wurzburg op fietsafstand langs rivier (8km). Komen zeker een x terug.
Top locatie nabij centrum. Geen geluidsoverlast ondanks nabij centrum. Faciliteiten goed onderhouden en schoon. Extra ruimte voor afwasplek zou prettig zijn. Geen water nabij camperplek, wel electriciteit. Voldoende keuze voor staplek.
Camping gesloten op 27 oktober.
Camping zelf op rustige mooie plek. Echter stijle heuvel op fiets vanaf Namen. Zelfs met electricische fiets erg moeilijk. Wasgelegenheid is wel wat gedateerd, maar prima douche. Water bij camper plek aanwezig.