• Camperlocaties

• tiktok

@user442062879

2017

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Afgelopen weekend deze camping met schitterend uitzicht en vriendelijke eigenaren bezocht. Heerlijk rustig en goede voorzieningen. Enige tip is om in de toekomst een loosplek voor grijswater te creëren.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Gisteren voor 1 nacht kunnen staan omdat 19 juni een ( van de vele)Duitse feestdag bleek te zijn. Tegen de avond verzamelde zich inderdaad vele best veel groepen rond om ons heen. Mooie camping en prima gegeten en je kunt er ook ontbeten, alleen als je rust wilt moet je niet tijdens Duitse feestdagen hier zijn. Sanitair en ontvangst uitstekend.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Heerlijk ongerept plekje en zeer vriendelijke ontvangst. Goed te fietsen naar omliggende dorpjes en wandelen naar de watervallen leuk maar hoeverder, hoe uitdagender... Superschoon en warm sanitair met keuke. 4 max 5 camperplekken maar geen toilet of vuil water te lozen dus daarom 4 ipv 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima overnachten op deze plek en gemakkelijk naar Bled te fietsen( weg oversteken en dan begint het fietspad). afwassen en douchen in de camper en toilet is daar prima. Mooi uitzicht en vriendelijke uitbaatster.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Gisteren stonden wij hier voor een bezoek aan Maribor. Om 12.00 uur was de camping al vol maar wij konden voor 20 Euro met stroom en gebruik alle camping faciliteiten net buiten de poort staan (5 plekken). Op de fiets de alt-stadt bezocht maar ondanks dat dit vlak is, is het wel een tochtje van bijna 30 minuten waarbij je veel kruist met snelverkeer. Binnenstad op zich aardig en leuke tentjes om de eten maar niet een wow binnenstad.

Sitecode: 12046

op het oog een fijne camperplek en we werden vriendelijk ontvangen door de vrouw des huizes.....totdat het einde dag tot 's avonds laat volstroomt met grote caravans en veel grote gezinnen. Propvol en doet zigeunerachtig aan. Restaurant ziet er gezellig uit maar ook daar wordt alles vol gepropt en wordt je bij vreemden aan tafel gezet. Eten zelf heel eenvoudig. al met al alles stevig aan de prijs voor zo'n plek.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Afgelopen nacht gestaan, heerlijk rustig en alles super mooi en schoon. Tevens alles elektronisch met pasje dat je uit slagboom trekt en nadat je hebt betaald voor vetrek weer inslikt!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

vandaag hier met 2 campers heen gereden en dat ging vlot. 2 Euro betalen bij de slagboom en de heledag gestaan. Voldoende plek om je camper neer te zetten. Inderdaad met 5 minuten naar de veerboot die om de 15 minuten vaart en 3,50 pp voor een retour tocht kost(je fiets kan ook mee). Je komt aan in het centrum en hebt vele opties om de stad te verkennen( TukTuk, El. step, hop on hop off bus, fiets ect.)

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de vorige reviews dat het zwembad en sanitair in orde zijn. echter lezen we nergens in deze reviews dat deze camping aan een zeer drukke doorgaande weg ligt en dat dit dag en nacht herrie geeft. Om deze reden zouden wij hier nooit meer terug komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

zojuist op deze parking een gratis plekje gevonden. Prima locatie naast het grote shopping center. Enige correctie op vorige review is dat je buslijn 6 moet pakken( naar het eind punt) die aan het eind van de parking is(2 minuten lopen), kosten idd 1,20 voor een ritje.