@user442532315
Trek met de camper (al 25 jaar) naar festivals in Europa. Italië is mijn lievelingsplek, Spanje mag er ook zeker zijn!
- 2000
dit is een typisch Italiaanse familiecamping. Dus veel familie, veel kinderen en veel gezelligheid en rumoer. Dat is voor de meeste saaie camperaars uit Nederland niks, dus die kunnen beter doorrijden. Voor mensen die het aandurven om een andere cultuur mee te maken is dit beslist een aanrader. Vriendelijke mensen, sanitair is gedateerd maar prima functioneel (kijk hoe de Italianen het doen), pal aan het strand en vlak bij het mooie stadje.
werkelijk een fantastische plek! Heerlijke rustig op een kleine camping boven op een berg met prachtig uitzicht. de weg er naar toe is prima te doen, mits je de route die op de website staat volgt en niet die van Google maps! Heerlijk zwembad, gezamenlijke maaltijden op bepaalde dagen en een mooi middeleeuwse stadje op 5 minuten lopen. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie!
prima rustige plek aan de haven met prima sanitair. Betalen via automaat bij het havenkantoor. Tip: ga eten bij trattoria Italiana een stukje verderop. Waarschijnlijk het beste Italiaanse eten buiten Italië, gemaakt door - hoe kan het ook anders - een echte Italiaan!
Sitecode: 91954
leuke plek aan de haven, restaurants erbij, en zwemmen in de zee. Maar als je pech hebt (zoals wij) staat er iemand de hele dag zijn boot te schuren en verven en sta je in de herrie en stank.
Sitecode: 62044
'camping closed' staat er. verder niks