@user445414042

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plek voor een nacht. Voor 8€ krijg je ruime plekken, deels op gras, stroom gratis, met je ticket krijg je code voor toegang tot prima toiletten. ik begrijp de negatieve kritieken niet zo.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Heerlijk rustig in een groene omgeving. En alles aanwezig wat nodig is. Betalen bij de Mairie, vlak bij de kerk Restaurant via pad langs camping, 7 minuten lopen.

Prima stadscamping! Perfect sanitair, veel toiletten & douches, schoon en modern. Wij zitten hier op 20 juli op zeer groot terrein met zo’n 8 campers en enkele tenten, super ruim en heerlijk groen met schaduwplekken van heel wat bomen. Prima wifi, mooi en goed restaurant. Heb al op heel wat stadscampings gestaan, waren ze maar allemaal als deze👍

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping met heerlijke sfeer. Goed sanitair. Amsterdam centrum prima bereikbaar via fiets of tram

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima camperplek, goede locatie, prima faciliteiten

Wij waren hier eind november in winterse omstandigheden. Prima camping met goede faciliteiten, alles aanwezig, goed verzorgd. Verwarmd gebouw voor toilet, douche, afwas, was, etc. Plekken met stroom en eigen water. Prima busverbinding naar Groningen.

Prima camping op een mooie rustige plek, bij een haventje. Mooi dorpje, natuurpark vlakbij. Sanitair modern en zeer goed verzorgd. Prima keuze voor een rustige overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima camperplek, zeer ruime kavels, heerlijk rustig. Mooi en prima sanitair. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. In het pinksterweekeinde voor het eerst helemaal vol. Leverde alle bezoekers een lekker flesje wijn op ;-)

Mooie camperplaats, handig aan de rand van het dorpje Groede met lekkere restaurantjes en een mooi plein met terassen. Zee op fietsafstand en prima faciliteiten. Veel mogelijkheden voor fietsroutes. Camperplekken zijn ruim.