@user448344978
- 2021
wat een perfecte plek! heerlijk dat de gemeente dit zo heeft geregeld
Voor ons dé perfecte plek! prachtige plekken, goed en schoon sanitair, zeer vriendelijk ontvangst, fenomenaal uitzicht 🤩 en willen we niet met de camper op pad, met 10 min betrekt de bus. Aanrader dus!
prachtige locatie 🤩
Sitecode: 20835
Super locatie om M te verkennen. ziet er op zich niet uit, maar met een paar 100 m sta je in het centrum. Faciliteiten: elektra en lozen zwart water/toilet. Let op: wij hoorden dat er verbouwd gaat worden. Dus check beschikbaarheid.
Sitecode: 19999
deze Camperplaats is (weer) prima op orde!
mooie olijfbomen super restaurantje op loopafstand maar alleen maar 3 koude douches voor heel veel campers! Jammer!
Super CP om de stad Utrecht en omgeving te verkennen. Busverbinding naar het centrum is top. CP is net overgenomen door nieuwe eigenaar die grondig aan het renoveren is, maar ruime plekken en schoon en lekker sanitair.
Heerlijke plek! Gastvrije eigenaren, meer dan prima sanitaire voorzieningen. Prachtige omgeving.
wij waren op doorreis. prima plek. prijs is €15,00 incl stroom en drinkwater. voor de rest geen voorzieningen
Heerlijke CP in rustig en mooi dorp. Goede uitwijkplaats voor allerlei bezienswaardigheden in de omgeving. LET OP ❌: prijs is €37,50 per dag voor 2 personen en elektra is €4,20 per dag. Komt dus niet overeen met de prijs genoemd in Campercontact (wat wij overigens heel veel meemaken de afgelopen weken 🤬)
Qua plek tov het centrum: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Voor de rest: als je zelfvoorzienend bent prima. Zo niet: er zijn 16 elektrische aansluitingen en toen wij er stonden, stonden er 31 campers. Toilet kun je legen, maar niet spoelen; lozen grijswater kan ook niet, glas kun je niet kwijt… Tja, het is een prachtige stad, waarom niet ook een beetje investeren in betere voorzieningen??
Sitecode: 20739
Wat ons betreft een prima plek. Alles is er. Eerst wilden we door de Harz trekken van plek naar plek, maar hebben er voor gekozen om vanuit deze CP lekker te touren. Nederlands sprekende eigenaren 😊
Mooi uitzicht als je over de afvalberg heen kijkt. voor €15,00 ex, ex kan dit eigenlijk niet
heerlijk plekkie midden in het bos 👌
vandaag (20/3) is elektriciteit en water aangesloten. Laten we het netjes houden met elkaar 😎 Niet echt mooi gelegen, maar prima (aanvullende) camperplek om Amersfoort te verkennen.
Hoewel in de app staat ‘geopend’ is de CP gesloten tot eind mei 😡
LET OP: prijzen in de NKC app kloppen niet. tarief laagseizoen: €44,00 per nacht 🥴🫣
Prima plekje op een boerderij waar allerlei activiteiten zijn. Sanitair wat gedateerd, maar schoon en werkt allemaal prima!
waardeloos: staat dat hij open is, maar dicht dus!
Wel vreemd dat je tijdens de ‘wintermaanden’ evenveel betaalt, maar dat alle voorzieningen (af) gesloten zijn.
voor ons 5 ⭐️-en: op zich eenvoudige voorzieningen, maar wat een prachtige plek!
Camping heet inmiddels: Remo Camping Altdorf. Prima plek voor aanrijden Italië en uiteraard weer terug. Nog nooit zulk schoon sanitair gezien en ruimtes lekker verwarmd.
Prima (goedkope eco) plek voor ons; € 18,00 incl elektra (per nacht voor 2 personen). Supermarkt op de Camping. En morgen met de ferry naar Livorno.
⛔️ ons advies: wil je veilig - de smalle ingang - van de Camping oprijden kan dit alleen vanaf Ajaccio! Zeer, zeer eenvoudige camping! Degene die hier aan het douche/washok heeft gewerkt, moet zich echt schamen. Wat een vieze bende.
Wat een heerlijke plek! Goed en schoon sanitair, super douche; ruime plekken. En last but not least een winkeltje met lekkere lokale producten. En … alleen voor voor volwassenen 👌😁. Daar moeten er meer van zijn 🤭….
wat een meer dan toffe CP!
Superplek! Én een meer dan lekker visrestaurant 50 m verderop! Zo hoort camperen te zijn!
Dat mensen geld willen verdienen, vind ik meer dan logisch en heb ik totaal geen probleem mee. Maar voor €32,85 (zonder elektra) mag je toch een klein fatsoenlijk plekje verwachten. Nee dus. Overvol en alle cm2 worden uitgebuit. “Vol” is ook een antwoord! morgenochtend heel snel weg!
receptie was dicht, je werd doorverwezen naar een red light House 3,4 km verderop waar je eerst moest betalen. huis was voor ons niet te vinden. vonden het ook niet gastvrij! plaatsje bekeken en lekker afgezakt naar CP Risøyhamn Sjøhus: wat een verademing. Alles lekker nieuw, fris en werden hartelijk welkom geheten!
hoorde zojuist dat opening is aangepast naar: 1 april tot 1 oktober
Een superplek! Zeer aardig ontvangst en direct allerlei tips voor wandelingen en bezoeken aan o.a. Dinant. Mooie, ruime plek direct aan de Lesse. Direct 3 nachten geboekt 😎
super plek
prima kwaliteit irt prijs. Wij wilden in Norden gaan staan. Vreselijk: 100 CP-en. Nagenoeg vol. gelukkig doorgereden naar Werdum. nog geen douche, zeer schoon sanitair en basis camper voorzieningen. én goed WiFi. ook fijn.
prima CP als uitvalsbasis!