@user459662610
Prima voor een nacht. Is niemand te vinden kun je zelf al een plek (10,-) zoeken en eventueel stroom (€5,-). Heel uitgebreid ontbijtbuffet €16.50 in de Stube. De boerderij oogt wat rommelig maar de landelijke omgeving en alle soorten dieren ( met jongen) maakt veel goed. Binnen is een wc de deur is open van 7.00 - 22.00 uur dan kun je er terecht. De bazin vulde onze waterfles. Vriendelijke mensen.
€30,- betalen bij de automaat met pin of cash. Bonnetje in auto. Niemand is komen controleren, dus ook geen sleutel van wc. Wel nette wc op station. We stonden alleen. Rustig maar te duur. Als je met de auto trein gaat ( tot 3 m. hoog) tijdig in de rij gaan staan. Vol is vol merkte we 's morgens. 's middags was plek genoeg. ( €23,- ) Een beleving.
Gewekt worden door de koeien die loeien. Prachtige plek. Geweldig vriendelijke relaxe mensen. Trein naar Ljubljana op 1 km afstand. Heerlijk ontbijt. Warme douche. Dit is beleving!
Helemaal top. Omdat het gisteren de hele dag 100% regende heeft de zeer behulpzame beheerder geholpen om de tickets voor Plivicimeren( tekst in Kroatisch ) om te boeken naar vandaag. Hij wist niet of dat zou gaan maar het lukte. Vandaag heeft hij ons gebracht en opgehaald. (vrijwillige bijdrage) Stipt op tijd. En...een stralende zon. De nieuwe camping dit jaar voor het eerst het hele seizoen open. Er zijn nog leuke plannen voor de toekomst.
We konden een plek uitzoeken. €26, per nacht voor 2 personen. Sanitair netjes. Stonden zelf mooie plantjes. Douche een beetje fris. Eigenaar ging bij wegrijden op de weg kijken of we veilig weg konden. Een behulpzame, vriendelijke man. Super om Dubrovnik te bezoeken met bus. Duik in zee in de buurt kan ook maar dan moet je een stukje steil omlaag lopen 15%. Leuke bar en winkeltjes op loopafstand.
Prima plek, dicht bij de oude brug. Vriendelijk personeel in restaurant. we betaalde €10,-. Aan één kant staan bussen. Aan andere kant auto's en campers. Parkeerplek was een beetje kort maar de achterkant kon over het gras uitsteken. Het zag er netjes uit. Slagboom werkt met nummer herkenning, handig bij wegrijden.
Prachtig natuursteen bij sanitair en picknickplek. Sanitair was schoon, maar wc papier en papierenhanddoekjes waren op. We konden zelf een plek kiezen. De boompjes verkleinen de plekken. Uitzicht op naburig bedrijven terrein niet fraai. Onderhoud kon beter. Goed om een nacht door te brengen, echter te duur.
Prima plek. Op loopafstand van het oude centrum en op loopafstand van de zee waarin we lekker gezwommen hebben. Zeer vriendelijke ontvangst. Alles schoon. Konden een ruime plek uitzoeken. Douche is een beetje behelpen, water loopt vooruit weg. Even opletten dat spullen niet nat worden.
Wij betaalden voor €25,70 per dag. We konden zelf een plek uitzoeken. Als je dichter bij zee wilt staan is het duurder. In hoig seizoen ook. Nu was er plek genoeg. Alles is aanwezig. Je kunt er zelfs de camper wassen, wel tegen betaling. Wassen is erg prijzig €6, - voor een munt en dan ook nog €6,- voor droger. Beter op de hand dus. Naar Cres kun je in een halfuurtje lopen over de boulevard. Bar, winkel en pizzeria op de camping aan het strand.
Geen voorzieningen. Geen speciale camperplekken. Wij hebben op twee auto parkeervakken geparkeerd. Was plek genoeg. Alleen opletten dat je 's morgens niet ingesloten wordt door personen auto's die komen parkeren. Ondanks dat het maandag en regenachtig was reden er jongeren rond. Gaf geen onveilig gevoel.
Ruime plaatsen. Grastegels liggen recht. Droog toilet is schoon. De taverne op 3 minuten afstand is een bezoek waard voor koffie of diner. Klein boerderijwinkeltje aanwezig Stroom en water voor €3,- Afrekenen kan met contant geld in aanwezige envelop brievenbus. Heel rustig gelegen. Klein speeltuintje in de buurt.
Sitecode: 11992
Na een dagje Schiermonnikoog 600 meter gereden en we konden bij één prachtige zonsondergang een plek uitzoeken. Er was nog voldoende plaats. Achteraf zouden we niet eerst parkeren bij het veer (€7,-)maar de camper er meteen neergezet hebben. Zeer vriendelijke ontvangst, proper sanitair.
Camping is toe aan een opknapbeurt. Het sanitair al helemaal. Douche Munt €2,10 en dan een lauwe douche en klein hokje, geen trekker te zien. Van hier uit heerlijk met de fiets langs de Isar naar het centrum. Bij receptie stadsplattegrond, fietsplan en openbaarvervoer plattegrond verkrijgbaar.
Je kunt voor €10,- ook 8 uur parkeren. WC cassette reinigen voor €2,-. Met maestro kaart. Goed de gebruiksaanwijzing lezen. Wordt schoongespoeld en voorzien van nieuw reinigingsmiddel.
Momenteel kun je hier niet terecht. Men is bezig met een verbouwing.
Ligt tussen weg en spoorrails. Weinig last van. Betalen (€16,-) met pin of geld ( briefjes van €5, en €10,- niet groter) Afvalwater en WC cassette kan op de camperplaats aan de Kurt-Hahnstraat maar niet ter plekke. Water 10 cent voor 10 liter. Electra €1,-
De parkeermeter was buiten bedrijf. Via app betalen. Het is een legale graffiti plek. Bij aankomst waren een paar graffiti spuiters ( gesponsord) bezig. Geen duidelijke camperplaatsen wel parkeerplekken. Staan mooi droog.
Mooi gelegen, prima plek voor wandeltochten. Wandelkaart te koop bij receptie. Schoon sanitair. Voor kaart om sanitair en wasruimte te openen € 10,- borg betalen. Vriendelijk personeel. Konden plek uitkiezen. Vaste standplaatsen zagen er rommelig uit maar daar hadden wij geen last van. Kosten €35 per nacht (2 p). Broodjes service. Restaurant wegens personeelsgebrek tijdelijk gesloten. Super zwemwater.
Op maandag is het ontmoetingscentrum gesloten en ook de watervallen werkte niet. Toch een schitterend uitzicht. we zijn naar beneden gewandeld ( de X route rechterkant) toen via de trappen naar boven. Pittig...tip via trappen naar beneden en wandelpad rechts naar boven kost minder inspanning. Je kunt hier niet overnachten.
Vanaf de mega grote parkeerplaats (5 camperplekken) kun je om de hoek de tram naar het centrum nemen. Wij hebben hier overnacht, het was super rustig. Officieel mag je tot 23.00 uur en vanaf 6 uur hier staan. Dus twee keer een dagkaart van €5,- . Je kunt van hier uit naar de Hercules maar makkelijker is om daar boven vlakbij te parkeren. Wij kregen daar een parkeerkaart van mensen die er juist vertrokken en nog 2 uur tijd op hadden staan.
Sitecode: 20979
Prima plek. Heel rustig. Bakker en slager in de buurt. In het Restaurantje met één menu speelde de eigenaresse nog accordeon voor ons. Voor de waterkraan heb je een brede aansluiting nodig. Onze (diverse) doorsnee aansluitingen paste niet.
Zeer grote camping, met vele voorzieningen. Nu plek genoeg maar als de camping vol staat zal het moeilijk worden om de luifel uit te klappen. Aardige ontvangst. Security bij de slagboom. ( of dit echt nodig is? ) Naar de zee gewandeld in een kwartier. Het was nog overal heel rustig.
Prima plek, rustig. ' s Nacht is er verlichting. De basiliek heeft een mooie geschiedenis. We zijn rond het hele dorp gewandeld, goed te doen in 50 minuten. Er stonden drie campers.
Prima rustige plek, met twee blokken stonden we helemaal waterpas . Er komt nauwelijks verkeer over de weg. We hebben meer " last" van het geluid van de wind . Vriendelijke ontvangst, even bellen ( tel. nummer staat op bord) . ondertussen installeerde we ons. €5,- stand geld. €5 stroom en water.
Prima plek, van schooljeugd hebben wij geen last. Alleen maar leuk dat die zich amuseren. Het zwembad op 100 m afstand, een aanrader.. Prachtig binnen zwembad én buiten, buiten seizoen ma.- vr. € 4,70 voor 105 min. Als je Vitalbereich ( div. warm / koud baden)er bij wil €2,70 extra. Sauna is ook mogelijk €? Hebben wij geen gebruik van gemaakt.
Sitecode: 19560
Ondergrond scheef., plek is verder prima in het centrum. Vlakbij waterval. Entree €8, - maar met hetzelfde kaartje kun je in het Schwartzwald museum, Triberg- fantasy ( paar gekke foto's maken) en Triberg- land ( modelbouw) Deze liggen allen op loopafstand. Niet spectaculair maar je neemt het er gratis bij. Van de waterval kun je naar de Bergsee lopen (20 min.)of de kultuurroute kiezen.
Mooie locatie, je kunt van alle faceliteiten van de camping gebruik maken. Douches en w.c zeer netjes en ruim.
Pop up restaurant voor eerste keer open, in de zomer open. Hebben we gebruik van gemaakt. op vr. en za. ook ' s avonds open.Konden niet via app betalen met onze bank. Op stroom paal staat niet hoeveel je moet betalen. Als je wandelingetje maakt langs kanaal kom je via een klein natuurgebiedje weer aan de andere kant op het terrein. Inderdaad bouwverkeer vanaf 7 uur.
Er waren een heleboel parkeerplaatsen, allemaal bezet door personen auto's. We hebben rond gereden maar konden niets voor campers vinden. Wel voor bussen. zijn maar doorgereden.
Is een " gewone" parkeerplaats/ strook lastig om een plek op te vinden. Stond op zondag vol personen auto's. Wel vlak bij het meer. Hebben hier een uur gestaan. Wellicht s'avonds minder druk.
bij infohuisje lag een folder waarop stond dat een camper € 50,- buiten het seizoen kost. Bijna het dubbele van een caravan. Het zag er mooi uit maar erg rustig. Wij zijn doorgereden.
Zeer mooie rustige plek. Uiterst vriendelijke beheerder. We kregen een rondleiding door de oude wijnkelder en hal van het grote historische huis. Geen eisen stellen aan hygiëne. Vader en zoon onderhouden alles zelf. Van hieruit kun je een wandeling maken naar chateau Haut Koeningsbourg door het bos 2 uur heen terug sneller. ook met de fiets naar Colmar en Ribeauville.
Inderdaad even zoeken maar een prachtige locatie. Na wandelen en fietsen waren helaas op zaterdagmiddag alle terrassen gesloten. Echter de wijnboerderij was open. Gekoelde wijn bracht uitkomst. Mensen uit de buurt weten deze plek te inden om te picknicken, kinderen om te spelen of zelfs een paard te wassen. Leuk die reuring.
Rustig gelegen, bomen zorgen voor schaduw. Er ligt een klein speeltuintje langs en jeu de boules banen. De wandelroute van de stadsomwalling loopt er vlak langs. Je loopt langs riviertje de Lauter en oude huizen het centrum in.
was helemaal vol twee campers en rest personen auto's. Hutje mutje geen bescherming tegen zon, we zijn doorgereden naar plek bij zwembad helemaal top en niet ver van centrum.
Ruime plekken, mooi omgeven door groen. 15 min lopen naar centrum, door park terug. Prullenbakken vol, als die te laat geleegd worden hebben kraaien vrij spel. Bij het donker worden begon de nachtegaal te zingen. vogelrijke buurt. Zeer veel terrassen in het centrum.