@user466502993
- 2021
totaal verkeerde coordinaten of totaal verkeerde foto. de coordinaten sturen je naar een betaalde schuin gelegen gravelplek in het dorp Kleingisshubel juiste coördinaten van de parkeerplaats op de foto zijn: N 50.88702, O 14.20146 perfecte nieuwe gewone parkeerplaats met speeltoestellen en picknicktafel
geen voorzieningen, maar wel een prachtige ruime verharde plek met fraai uitzicht
Perfecte plek midden in de natuur, op de dag is de toilet open en je kunt met een gieter eventueel water tappen. Heerlijk rustig mooi uitzicht. Er wordt wel verwacht dat je ook de grot bezoekt, entree 14eur pp, verder geen kosten. De locatie staat onjuist in de app dit moet zijn : gps-positie 44.64282, 15.36356
wat een fantastische familie! wat een fantastische plek! we hebben ons helemaal thuis gevoeld. heerlijk kopje koffie, en vers bergwater. onberispelijk sanitair en douche. rust en toch niet ver van de doorgaande weg. een aanrader.
een prima locatie, goed eten in het restaurant, ‘s nachts bewaking, voldoende vlakke ruimte op parkeerplaats bij restaurant/hotel. maakte een verlaten indruk maar werden vriendelijk ontvangen lager in het dal wordt hard gewerkt aan een nieuwe snelweg, de afslag vanaf Tirana naar het dorpje is gereed. vanaf Ohrid is het of via de oprit eraf?! of een 8km verderop keren? de weg Ohrid-Tirana is een stof bende daar heb je bij het hotel geen last van.
vergeet deze plek voorlopig het parkeerterrein is afgesloten en wordt opgeknapt. je kunt er niet op. er zijn soort omliggende grasveldjes waar 2€ voor een auto en 5€ voor een camper wordt gevraagd om een poosje te parkeren