@user469824119
- 2018
September 2026
3 foto's toegevoegd · 28 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
We zijn hier gestopt, maar konden niet zo goed achter de lange camper langs om er in te rijden. Hebben alleen geloosd en wat water ingenomen Leek ons een heerlijke rustige plek, dus onthouden hem voor een andere keer. Klein dorpje, mooie omgeving.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

April 2026
Prima camperplaats en ook nog eens alles gratis. Mooie wandelmogelijkheden in de omgeving. De bakkerij bakt heerlijk vers brood en gebak en verkoopt overige vnl biologische levensmiddelen. Zowel groente als vlees
Sitecode: 51933
Mooie groene kleine camping aan een ruisend stroompje. Vriendelijke eigenaren en goed onderhouden . Sanitair zag er prima uit en er was een warme douche. Ook een wandeling in omgeving en dorpje is aan te raden. De bistro die ze runnen is prima en betaalbaar
5 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Fijne rustige gemeente camping. Vorig jaar hier ook geweest en vóór de campingingang gestaan omdat hij nog niet open was, dit is gratis. Nu was de camping open en konden we gebruik maken van het sanitair. Kosten zijn €12,00 all-in. Het sanitair is gedateerd, maar wordt dagelijks schoongemaakt Heeft 2 WARME douches, 2 toiletten en 2 hangtoiletten Dagelijks komt een dame van de gemeente het geld ophalen . We stonden er 4 dagen alleen