@user497266135
- 2011
- 2007
- Ford
Sitecode: 19418
Prijs nu 31 Lev voor camper en 2 personen. Sanitair is sterk verouderd maar schoon. Wij zijn te vroeg voor het rozenfestival. Dit jaar op 2 juni.
Nieuwe camping (2022). Heel ruim met verharde camper plaatsen. Sanitair is schoon en ruim met heet water. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerder / eigenaar. Restaurant gaat ongeveer half mei open. Probeer zeker voor deze camping gemaakte rosé. Ook interessant is het wijnproeven op Chateau Windy Hill.
Eenvoudig camping met schoon sanitair. Ruime douche met heerlijk heet water. Prima WiFi. - de toegangsweg is een slecht, onverhard en redelijk steil. .
Geen camperplaats meer . Zelfs gewone auto moeten betalen. (zie ook foto)
Met recht een Top-CP. Komen hier vaker.
€ 22 voor een nacht met 2 personen en een camper. Behalve voor de zondag, broodjes service. Alle dagen "Take Away" maaltijden. Keuze uit 8 maaltijden.
Een top CP. Wat kan je meer verwachten van een gratis CP. Richting museum een tankstation met broodjes.
Erg moeilijk om het te vinden. Coördinaten kloppen niet. Hebben verderop iets anders gevonden. JenM
Geschikte plek om te overnachten. Bij Mangoop Burgers, een heerlijk beerburger gegeten. Parkeerterrein kleiner, doordat er een verbouwing is. Een aanrader. JenM
Na 3 jaar terug op deze camping. Vriendelijke mensen en een uitstekende restaurant. Heerlijk gegeten. JenM
Cp is gratis met stroom en water, waar vindt je dat nog? Een rustige veilige overnachtingsplaats. Deze mensen zijn trots op hun bedrijf en hebben ons in de oogsttijd een rondleiding gegeven. Je kunt er heerlijke Bordeau-wijnen proeven en kopen. Komen zeker nog eens terug.
Er is een camperplaats voor de camping voor 2 campers. Maar op 1 oktober 2019 was er geen plaats, omdat er auto's geparkeerd stonden.
Prima camping. Sanitair schoon en fris. In restaurant heerlijke Bosanski lonac en Tufahija gegeten. (stoofpotje en Bosnische appel met walnoot).
Mooie CP plaats met elektra en water in servicezuil. Sanitair met sauna op temperatuur achter cijferslot. Bij afwezigheid havenmeester telefonisch melden voor code. (Telefoonnummer aan de deur)
Als je niet terecht kunt op CP 43747 is dit een goed alternatief.
Een 5 omdat we op vrijdag 31 augustus hier niet konden staan omdat er markt op parkeerplaats was en erg druk. Aan beide zijden van de straat over een lengte ~ 200 m geparkeerde auto's. Wellicht is er niet elke vrijdag markt.
Op zaterdag 1 september 2018 hier gestaan. In het weekend moet je hier niet zijn. Tot 3.30u luide disco muziek. Het was warm en droog. Wellicht doordeweeks geen hangjongeren.
Prima CP, dichtbij walvissafari, dit is een aanrader, mag er meerdere nachten staan als er direct geen plaats is, ook dichtbij de veerboot.
Prima CP voor een rustige overnachting.
Mooie rustige plaats bij de jachthaven. Het sanitair is subliem inclusief de sauna.
👍 Een schitterende camping met alle voorzieningen. Jammer dat er zo weinig komen.
Een mooie CP. De douche is zeker een 10 waard. Geen warm water beperking.