@user500269229
Mooie rustige plaats met restaurant. Restaurant is prima, met ook typisch Franse gerechten.
De ligging is goed, 5 min van de bushalte naar het centrum. Te voet is het ongeveer 40 min naar het centrum. Supermarkt op loopafstand. Sanitaire voorzieningen zijn minimaal en zeer basic. (toilet en douche in een ruimte, officieel slechts één “badkamer” voor vrouwen). Service plaats aanwezig.
mooie plaats met enkel toilet en loopafstand tot dorp met diverse restaurants. overdag druk, maar ‘s nachts rustig. aanrader.
wat een mooie plek! prachtig uitzicht, heerlijk wandelen en heel rustig. puur genieten.
schoon sanitair, dat klopt, maar veel defecte sloten. geen ruimte voor je spullen, geen toilet papier, maar vooral geen sfeer. Veel, heel veel vaste plaatsen, wel direct aan zee maar buiten proportioneel duur.
prima plek, leuke locatie. jammer dat er geen gescheiden afvalinzameling is.
mooie ruime plaatsen op zeer goede locatie. sanitair is ok. mis goede afvalbakken in sanitair gebouw en gescheiden afvalinzameling. Een rotzooi rondom het terrein.
super camping, alles klopt. maar wel behoorlijk aan de prijs. €50 per nacht voor 2 personen!!
zeer gastvrij, prima faciliteiten, goede tips voor wat te doen. jammer dat er weinig schaduw plaatsen zijn, daarom 4 sterren en geen 5.
dit is kamperen zoals het ooit bedoeld is! prachtige locatie, alles is netjes en schoon, super hartelijke gastvrouw. dicht bij zee, restaurants en winkel. lekker zwembad. met de bus naar Pula. kortom, top!
Wat een heerlijke plek, je loopt zo het bos is. Ruime plaatsen, schoon sanitair, vriendelijk ontvangst. alles top, maar lijkt me geen camping voor gasten met jonge kinderen.