@user512285566
Fantastische plek! Een oase van goed toeven in de woestijn. Gezellig barretje met terras waar de eigenaar goed gastheerschap vertoond!
Milucar, parel aan de Alborán Zee. Een camperplaats om van te dromen. Het weidse zicht over de azuurblauwe zee wordt slechts onderbroken door een kotter of dolfijn. De voorzieningen zijn uitstekend! Net als de uitbaters die adequaat en handelend optreden als er al iets mocht zijn! Wij komen terug! Hannie en Thijs
Milucar, parel aan de Alborán Zee. Een camperplaats om van te dromen. Het weidse zicht over de azuurblauwe zee wordt slechts onderbroken door een kotter of dolfijn. De voorzieningen zijn uitstekend! Net als de uitbaters die adequaat en handelend optreden als er al iets mocht zijn! wij komen terug! Hannie en Thijs
Ontwaken in een magnifiek Spaans tafereel. Het gemoed wordt verwonderend gevoed met het neerhalen van het scherm en het openslaan van het gordijn. Het uitzicht op de burcht en het kerkje boven op de rots is prachtig. De zonsopgang door de voorruit is veelbelovend! De glans van gouden zonlicht in het haar van mijn lief, zoals Boudewijn het al mooi verwoordde, maakt het ontwaken mooier dan ooit. Bakje koffie erbij en de dag moet nog beginnen!