@user518258060
Fijne eenvoudige camping met strand en supermarkt aan de overkant. Wij hadden een schaduwrijke plek onder de bomen. Sanitair eenvoudig, schoon. Wij vonden het prima. Prijs €22,- inclusief stroom. Mw. maakt heerlijke granaatappellikeur! Orebić is een leuk plaatsje, veel keuze aan restaurants. Een dagje over naar Korčula is een aanrader.
Wij hebben 2 nachten op deze camperplek gestaan. Het is een groot parkeerterrein naast de Coop supermarkt. Op het parkeerterrein staat een voorziening waar je voor 5cent/liter drinkwater kunt tappen. Het plaatsje is levendig en gezellig. Leuke koffietent om de hoek. Lozen kan bij een servicepunt 1 km verderop, staat in de camperapp. Wij zijn van hier met de trein naar Bologna geweest (40min.). Perfect 👍
Wij hebben een heerlijk Pinksterweekend gehad hier. Mooie ruime plek. Heel rustig, veel vogels en 's nachts hoor je de uilen roepen. De omgeving is geweldig om te fietsen of te wandelen. Wij komen graag terug!
Er zit nu een ander restaurant in: The Tomahawk Steakhouse Heel vriendelijke eigenaresse. Je mag stroom gebruiken (adapter nodig, maar niet genoeg ruimte voor) en water vullen. Toilet beschikbaar. Heerlijk gegeten!
Fijne plek op fietsafstand van Haarlem. supermarkt op 5 min. fietsen. Bus op loopafstand, 20 min. naar Haarlem-Centrum. Mooie fiets- en wandelomgeving. Goed sanitair. Vriendelijke ontvangst. We zijn hier 4 nachten geweest en komen zeker terug!