@user523556583
Super vriendelijke en behulpzame eigenaren, familiebedrijf! Plekken oké, 's nachts heel stil. Zwembad geweldig. Locatie goed. Sanitair schoon, maar aan vervanging toe. Wij komen terug met vrienden!
Heerlijk gezwommen! Prima sanitair. Goede sfeer. Gunstige doorgangscamping. Geluid van trein niet te missen. Pittig geprijsd....tja.....Zwitserland.
Sanitair schoon. Goed restaurant. Heerlijk gezwommen in Achernsee. Vlakbij autobahn, die je wel enigszins hoort. Mede afhankelijk van de windrichting. Prima doorgangscamping!
Omgeving top, sanitair top, eigenaren top, plekken top, onderhoud top! Wij komen zeker terug. Hartelijke groet van Jan en Sien.
Prachtige, rustige, gezellige, ruime en goed geoutilleerde camperplek met eigenaren, die het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin willen maken. Heel hartelijk dank voor het korte, maar heel fijne verblijf, Gies en John. Betrokken groet van Jan en Sien.
Camping in prachtige omgeving tussen de olijf- en amandelbomen. Cervera del Maestre, op loop-, fietsafstand, is een idyllisch plaatsje. Super aardige en behulpzame eigenaren!
Vriendelijke ontvangst. Prima sanitair. Loopafstand van het prachtige Gorinchem. Tip: Watertappunt bij de camperplaatsen. Wij komen terug!