@user528111582
Prachtig geregeld. Allen maar superlatieven. Daar is alles wel mee gezegd. Goede busverbindingen met Arnhem en Wageningen. Mooie fiets omgeving.
Prima plek. 5 minuten fietsen naar Woudsend. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is voor lozen van chemisch toilet. Dus met lege cassette aankomen. De beheerders zijn allervriendelijkst. Veel tips voor fietstochtjes.

staan hier van 17- 23/10/19. rustige camping. warme douche. eigen camper 5,5m. Dus geen problemen met ruimte. Ik schat tot 8m mogelijk. Mooi zembad. Wifi is wel goed. In gesloten camper (metaal, kooi van Farady) nog ontvangst! Misschien te zwak voor TV. Benidorm zelf veel te druk. liever naar Altea!
8 october 2019 veel schaduw. Sommige plekken moeten vechten om een stopcontact. Zwebad gesloten. vriendelijke ontvanst. 9 a10 km maar Pamplona op de fiets (3 m breed). Allen zo'n 1.5 km vanaf de camping over een geitenpaadje van 400m. Vlak tot aan Pamplona. Wifi officieel een uur gratis., maar je kan constant opnieuw gratis inloggen. broodservice douches zijn schoon. temperatuur bij de mannen goed
een camperplaats van "camper car park". Als je het pasje hebt kom je na betaling zonder problemen op de CP. Anders kan je ter plekke lid worden. Stroom e.d. zijn bij de prijs inbegrepen. Zeer ruime plaatsen. Zo'n 5 meter breed. Nodigt uit om stoeltjes buiten te zetten. Zeer rustig, afgezien van de trein.(niet vaak)
de camperplaats bestaat niet meer. het gewone tarief geldt. zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Voor een eenvoudige schroef was de goede man zeker een kwartier bezig. Volgende dag bij problemen met de camper gaf hij alle hulp.
eenvoudig sanitair. Vriendelijke eigenaar. Stroom goed maar rommelige aanslitingen. zeer rustig tegen akkers en weilanden aan. we stonden er voor de 2e keer. tussentijd van zo' n 5 jaar. Maar prachtige uitval naar LA Tremblade vissershaven voor de gerookte mosselen: l'eclade. Heerlijk. zie internet voor dit gerecht. Enige plaats in Frankrijk waar het te krijgen is.
prima locatie. Zelf plek zoeken. Voor sommigen rommellig. Voor ons prima. prima ontvangst. Ook Engels gesproken. Douches en wc's dichts bij receptie zijn minder. Andere sanitaire gebouw uitstekend en schoon. Slagboom gaat altijd open. Of je er nu in of uit wilt. Wifi bij de receptie. Tegen de Loire fietsroute. Verdient die naam niet Je mag blij zijn als je 40% langs de Loire fietst. Met auto's.
Prima locatie. goed zwembad. Douches en wc's schoon. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Hoeft niet, maar toch makkelijk. Wifi over hele terrein. Een gratis wachtwoord per plaats. Niet ver van de snelweg. (in de verte hoorbaar)
Wat kan men toch zeuren. Vriendelijke mensen. Ook "die" man. Alles schoon. Inderdaad maar twee douches. En dat alleen tussen 8.30 en 17.00. Gewoon je aanpassen. Colmar meer dan de moeite waard. Ongeveer 10 a 15 minuten lopen. Veel restaurants.
Speciale aanduiding voor campers. Dat is ook alles. Gratis dus niet zeuren? We stonden er van zaterdag op zondagnacht. 27/28 oktober. Best wel last gehad van voorbij scheurende auto's. En dan was het nog maar zondagochtend. Moet er niet aan denken op een door de weekse dag als het vervoer al vroeg op gang komt. Je ligt te shaken in bed. Volgende keer toch maar de C.P. van 9 euro. Want Basel moet!
we stonden 23 Oct. helemaal alleen. Geen onveilig gevoel. Goed verlicht Chemisch toilet werd kennelijk in de grijswater afvoer gedumpt, gezien resten wc papier. Nieuw gebouw in aanbouw. Waarschijnlijk toilet en doucheruimten in navolging van Orvieto. (zie daar)
prima camping. zie alle vorige beschrijvingen. WIFI wel goed. maar alleen rond het hoofdgebouw en winkeltje. Bij ingang Assisi de bus C naar het station en vandaar in 20 minuten naar Perugia. Alwaar het 25e chicolade festival (3e week van october). Restaurant vd camping reserveren. Lam vd grill. Wel 400gram en erg lekker.
Mooie cp. water, stroom en wc legen. Is NIET gratis. 10 euro/24u, af te rekenen bij de automaat, (casa) naast de kaartverkoop voor de waterval. Als de slagboom niet werkt staan er verschillende telefoonnummers, die je kan bellen. Wel in Italiaans natuurlijk.
Prima plek. Stroom, gratis water. Allen met cash munten te hetalen. Rest is afgeplakt. Niks mis met regelmatige controle of je betaalt hebt. De eerdre genoemde vrouwelijke boa was zeer vriendelijk en dacht mee. We hadden maar tot 16.00 betaald. We wilden rond het meer gaan fietsen en zouden pas na 18.00 terug zijn en nog een nacht willen blijven. "geen probleem, dan betaal je als je terug bent".
Prima plek. Inclusief goede warme douche, vaat was mogelijkheid en toiletten. Alles zeer schoon. Nu stonden we ook maar met een paar campers. Rest staat in de andere commentaren. Alleen die treinen, hè.
Na alle positieve beoordelingen valt het tegen. als je €2,- moet betalen voor 1(een) uur stroom. €2,- per douche. De 5 afgebakende plekken lopen van mini( ongeveer 4m) naar twee grote plekken. wij konden met onze 5,5m maar net op ons plekje. Nu maakt het niet veel uit als je oversteekt. Als je geen gebruik maakt van de extras is het een prima plek. maar wij hadden stroom nodig voor fietsaccu's.
In tegenstelling tot eerdere comentaren, erg vriendelijke dame en eigenaar. reden?? WIFI is duur (3,euro/24u) maar je krijgt er wel uitstekende WIFI voor. Overal op het terrein hangen antennes. Sanitair is gewoon. misschien wat weinig wc's. Wel schoon. Aan het canal du Midi. In het dorp een van de beste Trompe d'oeuls ooit gezien. Naar Capestang met de fiets op en neer is 58 km. mooi, soms lastig.
prima locatie. Alleen de WIFI is waardeloos. wij syonden op plek 4. Vrijwel geen ontvangst. Het chocolade museum is ee moeite waard. Ook voor kinderen Engelse of franse uitleg via interactieve schermen. Chololade proeven zoveel als je wilt. Bij de receptie van de camping hangen kortingsbonnen. 1 euro korting per betaling..'s morgens 9 euro. 's middags 10,50 euro. mooie fietsroute ongeveer 22km.
eens met de voorgangers. alleen is er wel de mogelijkheid voor lozen grijs water en toilet. (direct bij de ingang, toilet in een hele grote container). Altijd al geweest volgens beheerder. Voor campers groter dan 7 meter erg krap. Toch proberen? Loop dan vanaf de weg eerst het terrein op om polshoogte te nemen. Buskaarten niet beschikbaar bij beheerder en ook niet in de bus. Bij Tabacco kopen.
camping met veel vaste plaatsen. receptie is erg vriendelijk. Engels matig maar begrijpelijk. Warm water zou van mij warmer mogen. Mijjn echtgenote vond het prima. 1uur pp gratis WIfl per dag (lief aankijken?) Goede uitvalbasis naar Pisa en Lucca. Fietsen kunnen met de trein mee. Goed zwembad. Sanitair okay. Grote plekken. Maar ongeschikt voor campers > 7m. vanwege alle bomen.
Deze plek is de juiste. Bij de McDonnalds. Met "echte" CP plaats aanduidingen. Ook een vuilwaterloos plek. Maar die is mogelijk bezet door aito"s. Want alles staat door elkaar. Voor een gratis plek moet je verder niet zeuren.
Goede service. Gratis shuttle naar station. Lekkere warme gratis douches. Drie stuks achter gordijnen. Met het gevolg dat iedereen de deur op slot doet als hij/zij allen staat. ACSI doen ze niet aan. Wilden wel, maar ze hadden geen sticker op de buitenkant. Engels matig, maar met de vertaalapp maak je vrienden.
In 15 minuten loop je naar het strand. ( de boot naar Cinque Terre). helemaal links af. Tocht met elke plaats afstappen kost 24 euro. In een stuk doorvaren kost 16 euro. Bekijk het schema van de afvaarten wel goed! Wij hadden voor de dure variant gekozen en met de trein terug. Let wel: vanuit Porto Venero gaat GEEN trein terug. camping is oké. Kleine plekken. warm water matig. Wifi ook
Rustige plaats tussen de citroen boomgaarden. vlak kangs het kanaal ( heel weinig water) naar Murcia (speciaal fietspad. 7 km). Douche 50c per 4 minuten. 3 wasmachines. breedte plekken zo'n 4,5 meter.
Gemoedelijke plaats. Eigenlijk een minicamping. Klein zwembad erbij. stroom per afname. Drie supermarkten op loopafstand. Vergeet niet om een sleutel te vragen als je het laat maakt! Elke plaats heeft een eigen wateraansluiting en een eigen aansluiting op vuil water. Wel eigen slang gebruiken. Eventueel ook eigen aansluiting op de schotel.
Sitecode: 19042
Ook nog goedkope diesel.